Merhaba geçenlerde 'MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB' ekran kartını sipariş ettim fakat öğrendiğime göre tek 6 Pin girişi var. Benim güç kaynağında o kabloyu görmedim onun yerine 3 tane 4 Pin kablo var. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
Fotoğraftaki kablolar Molex bağlantı olarak geçer. Ekran kartının kutusundan 2 Molex -> 6 Pin PCIe dönüştürücü bir parça çıkarsa bu bağlantıyı yapabilirsiniz. Ancak aramanız gereken bağlantı şudur:
Bu bağlantının olmadığını sanmıyorum.
Merhaba geçenlerde 'MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB' ekran kartını sipariş ettim fakat öğrendiğime göre tek 6 Pin girişi var. Benim güç kaynağında o kabloyu görmedim onun yerine 3 tane 4 Pin kablo var. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
4 Pin Molex to 6 Pin Ekran Kartı Power Güç Kablosu Bakır - 15cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Yanlış biliyor olabilirim ama GTX 1050Tİ için 75 watt lazım ve bunu PCI girişi sağlıyor zaten. Tabi Gaming X sürümü için başka şeyler söylenebilir ama söyleyeyim dedim
Fotoğraftaki kablolar Molex bağlantı olarak geçer. Ekran kartının kutusundan 2 Molex -> 6 Pin PCIe dönüştürücü bir parça çıkarsa bu bağlantıyı yapabilirsiniz. Ancak aramanız gereken bağlantı şudur: Eki Görüntüle 463827
Bu bağlantının olmadığını sanmıyorum.