Çözüldü GTX 1050Ti Sistem Battlefield V Oyundan Atma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcmillian

Megapat
Sistemim:
  • AMD Ryzen 7 1700X
  • MSI X370 Gaming Plus
  • MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit
  • Kingston 2400 mhz 2*8 GB RAM
  • 120 mm CoolerMaster Sıvı Soğutma
Battlefield V oynarken, oyunun bir bölümünde oyundan atmakta. Görüntü kalitesini Ultra ayarlardan Low ayarlarına kadar getirdim yine aynı sorun. Ekran kartı driver güncel. Böyle bir sorunu çeşitli oyunlarda yaşayıp da çözümünü bulan varsa bilgi verebilir mi?

Battlefield V hata video kaydını izleyebilirsiniz: battlefield V sorunu - Streamable

Teşekkürler.

mü çok basit 50 gb lık ISO kalıbını sildim meğer ISO kalıbın

Kardeşim aynı problemi ben de yaşıyorum. Fakat bu durduk yere oldu normalde defalarca oynadığım bölüm bu sefer adama kurşunu sıkar sıkmaz oyundan atıyor. İlginç olan sadece adama kurşun sıkıp vurduğumda atıyor eğer salak salak sağda solda gezersem atmıyor çok ilginç, anlamadım gitti. ISO da problem olduğunu sanmıyorum açıkçası çünkü normalde sorunsuz oynuyordum, muhtemelen Windows bir güncelleme aldı ve sonrasında oldu bu diye düşünüyorum.

Bende de son bölümde tankı vururken ve birde her bölüm geçtiğimde oyundan atıyordu

Çözdüm. Çözümü çok basit 50 GB'lık ISO kalıbını sildim meğer ISO kalıbında sorun varmış. Repack versiyonunu indirdim hiçbir problem yaşamadan 2.kez oyunu bitirdim.
Ben repack 33.8 gb olanı oynuyorum. Senin indirdiğin hangi sürüm onu deneyelim bi de.

çok zaman gecmıs yınede soylım belgelerımden save klasorunu sılıp yenıden gırersenız bastan baslar ama sorununuz çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…