Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 16 Ağustos 2021 #11 ThunderEkmegi53 dedi: 1060 ile 1050 aynı değil ama yine de bu kadar düşük almamam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... @Umut 77 belirttiği gibi oyun dahili grafik birimiyle çalışıyor olabilir, NVIDIA denetim masasından Warzone'nun yüksek performanslı NVIDIA işlemcisiyle çalıştığından emin olun.
ThunderEkmegi53 dedi: 1060 ile 1050 aynı değil ama yine de bu kadar düşük almamam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... @Umut 77 belirttiği gibi oyun dahili grafik birimiyle çalışıyor olabilir, NVIDIA denetim masasından Warzone'nun yüksek performanslı NVIDIA işlemcisiyle çalıştığından emin olun.
ThunderEkmegi53 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 906 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #12 Jonathan North dedi: @Umut 77 belirttiği gibi oyun dahili grafik birimiyle çalışıyor olabilir, NVIDIA denetim masasından Warzone'nun yüksek performanslı NVIDIA işlemcisiyle çalıştığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim ama yüklediğim zaman denerim.
Jonathan North dedi: @Umut 77 belirttiği gibi oyun dahili grafik birimiyle çalışıyor olabilir, NVIDIA denetim masasından Warzone'nun yüksek performanslı NVIDIA işlemcisiyle çalıştığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim ama yüklediğim zaman denerim.