GTX 1050Ti ve FX 8320 Darboğaz

Eziplow

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni aldım ekran kartı eski ekran kartım arızalandı fakat driver yüklemesi vs yaptım fakat en düşük ayarlarda oynadıgım CSGO ve PUBG oyunlari ama performans çok kotu. Sizce darbogaz var mi? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?

AMD FX 8320 3.50 GHz
ASUS GeForce GTX 1050Ti 4 GB 128 Bit
THERMALTAKE 500 W
Kingston HyperX Fury Blue 8GB
1600MHz
Kingston HyperX Fury Blue 4GB
1600MHz
( 2 adet)
GİGABYTE GA 970A-D3
Windows 10

Ekran kartina anakart islemci yeterli mi? Bi yerden ayar yapmam gerekiyor mu bılmıyorum. Şimdiden çok tesekkür ederim.

CSGO ve PUBG'de ayarlar ultrada olarak oynadim degerleri resim olarak paylasiyorum. Tekrardan teşekkürler.

RORvv1.png
kXaZ9r.jpg
9D3vaO.jpg
yzvL1M.jpg
8N3D3r.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, ekran kartı için yeterli düzeyde.
CS:GO'da V-Sync açmışsınız görünüşe göre. FPS 60'a sabitlenmiş. Ayarlardan kapatmanız gerekiyor. Dikey senkronizasyon veya eşitleme olarak geçebilir, tam bilmiyorum.
PUBG'de ise uçak sahnesinde değil de, zemine indikten sonra görüntü paylaşın. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı