GTX 1050Tİ ve R3 2200G vs GTX 1060 3GB ve I3 7100

Adamın hazırda i3 7100 sistemi var aslında sadece işlemci takviyesi bile yeterli sanki.
Tabii monitörden sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bakar mısın darboğaz denen bir şey yok. Aramızdaki tek fark 1080P monitör.

Tamam işte ekran kartının 1050Ti'dan farkı kalmaz eğer işlemcin darboğaz yaparsa. Ve yapma ihtimali çok yüksek diğer oyunlarda o yüzden işlemci yükseltmesi gerekiyor her halükarda.

Tamam işte ekran kartının 1050Ti'dan farkı kalmaz eğer işlemcin darboğaz yaparsa. Ve yapma ihtimali çok yüksek diğer oyunlarda o yüzden işlemci yükseltmesi gerekiyor her halükarda.

Tamam biliyorum onu. Ama ilk önce monitör.

Kardeşim bugün 1080P ve 4K'da deneme şansım oldu. Pubp'de 1080P'de +60 fps ve çok az drop girdi yani 1-2 defa diyebilirim hissedilemez derecede. GTA V ' de 4K'da +60 FPS (ULTRA SETTINGS) ben bu kadar fark yaratacığını düşünmemiştim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…