GTX 1050TI vs RX 460

emmrcbbk

Hectopat
Daha fazla  
Tek fanlı uygun fiyatlı 1050TI.
MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Yine uygun fiyatlı RX460.
Sapphire Amd Radeon RX 460 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı

Birbirlerinin rakibi değil biliyorum ama arada 150 TL fark var, tek fanlı olması düşündürüyor. Belli zamandan sonra ısınıp RX460'la aynı performansı verirse gerek yok. Doların yükselmesi nedeniyle başka tavsiyede istemiyorum.

Diğer sitelere de pek güvenmediğim için site önerisi de istemiyorum. Sadece 150TL verip her zaman daha performanslı kullanabilir miyim yoksa sıcaklıktan performans düşüşü yaşanır mı? Bunun cevabını istiyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bunlar arasında kalmıştım. Vatan'da dün gördüm internet sayfasında 88 tl fark var iki kart arasında. Tek fanlı hem benim için ideal kasaya rahat sığıyor. Ben 88 tl fark vermeyi düşünüyorum çünkü 4-5 yıl kullanacağım için. Şimdilik beklemedeyim çünkü kartlar yeni çıktı.

650 liraya gtx 1050 ti alınabilir, paranız varsa alın. rx 460 günümüzün oyunlarına anca yetiyor. gtx 1050 ti ekran kartını daha uzun ömürlü kullanırsınız. RX 460 online oyun oynatmayı vaad ederek pazarlanan bir kart, gtx 1050 ti ise 1080p 60 fps oyun oynama vaadiyle pazarlanıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı