I IEDIKraL Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #21 Ben de onu düşünüyordum hocam. Gayet sessiz çalışıyormuş.Teşekkürler.
E Eden Dust Ziyaretçi 15 Haziran 2017 #22 Jira dedi: O kart baya idare eder seni. Genişletmek için tıkla... Ne kadar idare eder mesela? Bana zaman yaz.
Jira dedi: O kart baya idare eder seni. Genişletmek için tıkla... Ne kadar idare eder mesela? Bana zaman yaz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Haziran 2017 #23 Silinen üye dedi: Ne kadar idare eder mesela? Bana zaman yaz. Genişletmek için tıkla... Canın istediği kadar.
Silinen üye dedi: Ne kadar idare eder mesela? Bana zaman yaz. Genişletmek için tıkla... Canın istediği kadar.
KrolKro29 Kilopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 1.056 15 Haziran 2017 #24 Silinen üye dedi: Ne kadar idare eder mesela? Bana zaman yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bu aralar işi gücü bıraktınız milleti trolluyorsunuz
Silinen üye dedi: Ne kadar idare eder mesela? Bana zaman yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bu aralar işi gücü bıraktınız milleti trolluyorsunuz
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Haziran 2017 #25 KrolKro29 dedi: Hocam sizde bu aralar işi gücü bıraktınız milleti trolluyorsunuz Genişletmek için tıkla... O beni trollemez. Rahat ol.
KrolKro29 dedi: Hocam sizde bu aralar işi gücü bıraktınız milleti trolluyorsunuz Genişletmek için tıkla... O beni trollemez. Rahat ol.
selcuk1512 Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #26 Hocam madenciler yüzünden bende bekliyorum. Sistem topluyacağım firma ile görüstüm onlarda beklememi tavsiye ettiler RX 570 bekliyorum
Hocam madenciler yüzünden bende bekliyorum. Sistem topluyacağım firma ile görüstüm onlarda beklememi tavsiye ettiler RX 570 bekliyorum
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #27 selcuk1512 dedi: Hocam madenciler yüzünden bende bekliyorum. Sistem topluyacağım firma ile görüstüm onlarda beklememi tavsiye ettiler RX 570 bekliyorum Genişletmek için tıkla... İki kart firması madencilik üzerine kart çıkarana kadar stoklara gelmez benden söylemesi
selcuk1512 dedi: Hocam madenciler yüzünden bende bekliyorum. Sistem topluyacağım firma ile görüstüm onlarda beklememi tavsiye ettiler RX 570 bekliyorum Genişletmek için tıkla... İki kart firması madencilik üzerine kart çıkarana kadar stoklara gelmez benden söylemesi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Haziran 2017 #28 Cihan Yüce dedi: İki kart firması madencilik üzerine kart çıkarana kadar stoklara gelmez benden söylemesi Genişletmek için tıkla... Gelmezse AMD kaybeder, Nvida kazanır. Bedava almıyoruz sonuçta.
Cihan Yüce dedi: İki kart firması madencilik üzerine kart çıkarana kadar stoklara gelmez benden söylemesi Genişletmek için tıkla... Gelmezse AMD kaybeder, Nvida kazanır. Bedava almıyoruz sonuçta.
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #29 Bence, ikiside değil RX570/RX470 al.
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #30 Jira dedi: Gelmezse AMD kaybeder, Nvida kazanır. Bedava almıyoruz sonuçta. Genişletmek için tıkla... AMD hiç memnun kalmadı bu madencilik işinden.
Jira dedi: Gelmezse AMD kaybeder, Nvida kazanır. Bedava almıyoruz sonuçta. Genişletmek için tıkla... AMD hiç memnun kalmadı bu madencilik işinden.