Çözüldü GTX 1060 3 GB nasıl OC yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Overclockdan pek anlamıyorum o yüzden en güvenli ve stabil bir şekilde ekran kartının performansını arttıracak overclock nasıl yapabilirim?

MSI Afterburner indir ve kur. Açılınca ana menüde clock bölümünü göreceksin. Core clock ve Memory clock kısmında +0 yazar. +0'a tıkla, Core clock bölümüne +100 Memory clock kısmına +200 gir. Sonra aşağıdaki tik işaretine bas. Sonrasında bir oyuna girip atma vs. sorun oluyor mu? Sıcaklıklar çok yükseliyor mu? Diye kontrol et. Eğer sorun yoksa Core clock u 10'ar 10'ar arttırabilirsin. Benim tavsiyem kart ASUS ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi ayarlaman.

1717932399548.png
Overclockdan pek anlamıyorum o yüzden en güvenli ve stabil bir şekilde ekran kartının performansını arttıracak overclock nasıl yapabilirim?

MSI Afterburner indir ve kur. Açılınca ana menüde clock bölümünü göreceksin. Core clock ve Memory clock kısmında +0 yazar. +0'a tıkla, Core clock bölümüne +100 Memory clock kısmına +200 gir. Sonra aşağıdaki tik işaretine bas. Sonrasında bir oyuna girip atma vs. sorun oluyor mu? Sıcaklıklar çok yükseliyor mu? Diye kontrol et. Eğer sorun yoksa Core clock u 10'ar 10'ar arttırabilirsin. Benim tavsiyem kart ASUS ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi ayarlaman.

1717932399548.png

Çözüm
Bak reis ben kendime yapıyorum ara ara insanlardaki doping alma gibi bir şey böyle çok iyi.
Bu siteye girip final olanı indiriyorsun kurulumunu yapıyorsun yanında sana ek bir kaç şey indirtecek onları iptal etme onlarda oyun içinde FPS vs. şeyleri görmeni sağlayacak. Bu uygulamayı kurduktan sonra karşına
1717932515110.png

Böyle bir ekran gelecek bu ekranda kırmızıyla işaretlediğim yer OC yapmak için kullanılıyor. Ben Laptopum. O yüzden kasayla bir değilim. İnternetten araştırarak yada yavaş yavaş arttırarak kendinize uygun OC ayarları bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı