GTX 1060 3 GB Sistem PUBG Ani Takılmalar

ulasozkinaci

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
Yeni bir bilgisayar dizdim fakat özellikleri kendi fikrimce iyi olmasına rağmen PUBG oyununda sürekli anlık donmalar takılmalar oluyor. İşlemcim RYZEN 5 1500x ve ekran kartım,
MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 3GB
Bunun nedenini bilen varsa ve bizi bilgilendirirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG nin oyun motoruda kendiside optimizasyon konusunda çöp. SSD varsa ona kurun birazcık düzelecektir ama yere inerken vs. arada bir takılır. SSD yoksa derhal bir SSD alın.

Aynı sistemin 6 gigabyte ekran kartlısını kullanıyorum. Bende bu sorundan muzdariptim. SSD Aldım bir tane. SSD den sonra sorunum azaldı ama tam manası ile düzelmedi. Daha sonra V-SYNC özelliğini açtım. Son güncellemelerden sonra artık bu sorunu yaşamıyorum desem yalan olmaz. (PUBG optimizasyonu sıkıntılı bir oyun hala bazı can sıkıcı durumlar var ama FPS düşüşleri artık katlanılabilir kadar az.)

SSD olsa bile oyun motoru gerçekten iyi değil. Takılmalar illa ki yaşanıyor. Survival oyunların genel problemi de gerçekten optimizasyon özürlü olmaları diyebilirim. Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun illa ki bir yerde problem çıkıyor. Rust adlı oyunda da bu tarz problemleri yaşayan insan sayısı baya fazladır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…