GTX 1060 3GB CSGO FPS Düşme Problemi

mamdaleo

Kilopat
Daha fazla  
15 gün öncesine kadar 200 - 250 FPS aldığım oyundan şu anda 80-110 arası bir FPS alıyorum. Hatta smoke'un içindeyken 40'a 50'ye kadar düşüyor.Bilgisayarım MSI GE72VR 6RF. Ne yapmam gerekiyor neden böyle oldu lütfen yardım edin. Oyun görüntü ayarlarım eskisiyle aynı. Genel olarak düşükte.

Sistem özelliklerim;

İşlemci: Intel® Core™ i7-6700HQ
Chipset: Intel® HM170
Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 3GB GDDR5
Hafıza: 16GB DDR4

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps azalarak mı o seviyeye geldi yoksa 250 fps alırken ertesi gün 80 fps şeklinde mi oldu?

Fps azalarak mı o seviyeye geldi yoksa 250 fps alırken ertesi gün 80 fps şeklinde mi oldu?
Ertesi gün. Uzun zamandır fandan garip bir ses geliyordu işlerim olduğu için servise götüremedim ancak yakın zamanda götüreceğim. O sorun da belki bunla alakalıdır fan daha da kötüye gitmiş olabilir

Büyük ihtimalle sıcaklıkla veya Windows'a son gelen güncellemelerle alakalı bir sorun.

Fandan ses gelmesi aslında habercisi olmuş. Ekran kartınızı hiç temizlemediyseniz biriken tozlar fanların hareketini kısıtlar. Sıcaklığı dağıtan metal kısım yeterince soğutulmaz ise performans düşüşleri yaşanır. Servise götürdüğünüzde temizliğin yanı sıra termal macunlarınızı da kontrol ettirin.

Ekran kartlarını servis mi temizliyor? Benimde GTX 1050 Ti var 1 sene oldu termal macunu eskidi. Biraz ısınma yapıyor kendim temizlemek istemiyorum garantisi de devam ediyor.

Büyük ihtimalle sıcaklıkla veya Windows'a son gelen güncellemelerle alakalı bir sorun.
Öyle olsaydı başka insanlar da yaşardı bu durumu diye düşünüyorum. Çevremde başka kimsede yok bu sorun

Aslında bendeki sıkıntı "kronik msi sorunu" diye geçiyor. İnternette msi fan voice ya da fan problem diye aratırsanız bulabilirsiniz o sesi. Daha fazla sıkıntı yaşamadan en iyisi servise götürmek gibi görünüyor artık

Ekran kartlarını servis mi temizliyor? Benimde GTX 1050 Ti var 1 sene oldu termal macunu eskidi. Biraz ısınma yapıyor kendim temizlemek istemiyorum garantisi de devam ediyor.
Aslında kendiniz yenileyebilirsiniz. Bende önceleri bilmiyordum fakat youtube sağolsun artık tüm kasayı söküp takabiliyorum.

Dostum, bende de msi ge62-6qf var benzer sorunları ben de yaşadım özellikle uzun süre cs girmeyince girdiğimde 50 fps ye kadar düşüyor ve kasmaktan oynanmıyordu, sonra kafasına göre düzeliyordu. Ben de servise verdim, kronik sorun sanıyorum. Gelsin satıp masaüstü dizicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…