Edoriseth Decapat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 67 Makaleler 1 11 Kasım 2018 #11 Fiyatına göre iyi gibi, alınabilir.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 11 Kasım 2018 #12 blauea dedi: Bilgisayarınızı neye yönelik kullandığınıza bağlı. Büyük ihtimal oyun için kullanıyorsunuz. Rekabetçi oyunlarda, eğer titiz iseniz 4ms ekran pek uygun bir tercih olmayabilir. Genişletmek için tıkla... 4ms ile 1ms farkı yok denecek kadar azdır. Profesyonel olmadığın sürece gereksiz.
blauea dedi: Bilgisayarınızı neye yönelik kullandığınıza bağlı. Büyük ihtimal oyun için kullanıyorsunuz. Rekabetçi oyunlarda, eğer titiz iseniz 4ms ekran pek uygun bir tercih olmayabilir. Genişletmek için tıkla... 4ms ile 1ms farkı yok denecek kadar azdır. Profesyonel olmadığın sürece gereksiz.
blauea Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #13 psdkgo dedi: 4ms ile 1ms farkı yok denecek kadar azdır. Profesyonel olmadığın sürece gereksiz. Genişletmek için tıkla... O yüzden "rekabetçi oyun" ve "titiz" kavramlarını kullandım yoksa ben de aynı görüşteyim.
psdkgo dedi: 4ms ile 1ms farkı yok denecek kadar azdır. Profesyonel olmadığın sürece gereksiz. Genişletmek için tıkla... O yüzden "rekabetçi oyun" ve "titiz" kavramlarını kullandım yoksa ben de aynı görüşteyim.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 11 Kasım 2018 #14 blauea dedi: O yüzden "rekabetçi oyun" ve "titiz" kavramlarını kullandım yoksa ben de aynı görüşteyim. Genişletmek için tıkla... Biraz hastaladığım için dikkat etmemişim. Özür dilerim.
blauea dedi: O yüzden "rekabetçi oyun" ve "titiz" kavramlarını kullandım yoksa ben de aynı görüşteyim. Genişletmek için tıkla... Biraz hastaladığım için dikkat etmemişim. Özür dilerim.
blauea Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #15 psdkgo dedi: Biraz hastaladığım için dikkat etmemişim. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Lütfen, özür dilenecek bir durum yok geçmiş olsun.
psdkgo dedi: Biraz hastaladığım için dikkat etmemişim. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Lütfen, özür dilenecek bir durum yok geçmiş olsun.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 11 Kasım 2018 #16 blauea dedi: Lütfen, özür dilenecek bir durum yok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla...
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 11 Kasım 2018 #17 ISLAND dedi: ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Genişletmek için tıkla... Senin attığın ve Lenovo LI2264D 21.5" 75 Hz 7ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Fiyatı arasında hangisi? Bu 75Hz oyun için kullanacağım da.
ISLAND dedi: ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Genişletmek için tıkla... Senin attığın ve Lenovo LI2264D 21.5" 75 Hz 7ms (Analog+HDMI) Full HD IPS Fiyatı arasında hangisi? Bu 75Hz oyun için kullanacağım da.