Jake Dunn Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Selamlar, 1060 3GB bir ekran kartım var acaba ne kazabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #2 RVN. 11 mh civarı kazdığı gözüküyor.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.490 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2021 #3 6 GB altı kurtarmaz hocam uğraşma derim.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #4 Blackbeard dedi: 6 GB altı kurtarmaz hocam uğraşma derim. Genişletmek için tıkla... 3GB ile RVN kazımı yapılabiliyor.
Blackbeard dedi: 6 GB altı kurtarmaz hocam uğraşma derim. Genişletmek için tıkla... 3GB ile RVN kazımı yapılabiliyor.
Jake Dunn Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #5 SIR_INDO_SCARF dedi: 3GB ile RVN kazımı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... peki kari varmidir?
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.490 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2021 #6 SIR_INDO_SCARF dedi: 3GB ile RVN kazımı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocamda çok bir şey beklememek lazım diye söylemek istedim.
SIR_INDO_SCARF dedi: 3GB ile RVN kazımı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocamda çok bir şey beklememek lazım diye söylemek istedim.
Jake Dunn Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #7 Blackbeard dedi: Doğrudur hocamda çok bir şey beklememek lazım diye söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... islemcim ile raptoryum kaziyorum bir yandanda baska bisrey kazmak istedim ekran karti ile oneriniz varsa alabilirim tekrardan
Blackbeard dedi: Doğrudur hocamda çok bir şey beklememek lazım diye söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... islemcim ile raptoryum kaziyorum bir yandanda baska bisrey kazmak istedim ekran karti ile oneriniz varsa alabilirim tekrardan
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #8 Nvidia GeForce GTX 1060 Madencilik Hesaplayıcısı ile Ne Kazılır GPU ile çıkarılacak en karlı coin'ler. Tüm madencilik algoritmaları için Nvidia GeForce GTX 1060 hashrate'i. 2cryptocalc.com Bu sitede günlük 0.92 dolar bir kâr olduğu yazılmış 3GB olduğundan ETH kazamaz zaten. ETC de kurtarmaz ki RVN ETC'den daha kârlı gözüküyor.
Nvidia GeForce GTX 1060 Madencilik Hesaplayıcısı ile Ne Kazılır GPU ile çıkarılacak en karlı coin'ler. Tüm madencilik algoritmaları için Nvidia GeForce GTX 1060 hashrate'i. 2cryptocalc.com Bu sitede günlük 0.92 dolar bir kâr olduğu yazılmış 3GB olduğundan ETH kazamaz zaten. ETC de kurtarmaz ki RVN ETC'den daha kârlı gözüküyor.
X xPoseidon Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #9 YtoRed dedi: İslemcim ile raptoryum kaziyorum bir yandanda baska bisrey kazmak istedim ekran karti ile oneriniz varsa alabilirim tekrardan Genişletmek için tıkla... Hocam 6 GB olsa güzel olurdu da. 3GB için ümidini yüksek tutma. Önceden mining yapılmamış ise bana satabilirsin
YtoRed dedi: İslemcim ile raptoryum kaziyorum bir yandanda baska bisrey kazmak istedim ekran karti ile oneriniz varsa alabilirim tekrardan Genişletmek için tıkla... Hocam 6 GB olsa güzel olurdu da. 3GB için ümidini yüksek tutma. Önceden mining yapılmamış ise bana satabilirsin
Jake Dunn Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #10 xPoseidon dedi: Hocam 6 GB olsa güzel olurdu da. 3GB için ümidini yüksek tutma. Önceden mining yapılmamış ise bana satabilirsin Genişletmek için tıkla... koc veriyorsun?
xPoseidon dedi: Hocam 6 GB olsa güzel olurdu da. 3GB için ümidini yüksek tutma. Önceden mining yapılmamış ise bana satabilirsin Genişletmek için tıkla... koc veriyorsun?