GTX 1060 3GB LOL düşük FPS

umutakcy

Hectopat
Merhabalar iyi akşamlar. Arkadaşlar LOL oyununda 100 ve yer yer 90 FPS alıyorum. Sizce normal mi değilse çözümü nedir? Gittiğim internet cafelerede RX 570 ile 250-300FPS arası görüyorum.
Oynadığım ayar (çok yüksek 1080P)

Ryzen 5 1500X.
Kingston 16 GB RAM.
Gigabyte GTX 1060 3GB.
Sistemim.

Bilgisayarınız toplama mı? Overclock var mı? İnternet kafelerde muhtemelen overclock vardır o yüzden fazla FPS alıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
o ekran kartı eski biraz
sürücüleriniz güncel mi veya oyun çalışırken kasıyor mu virüs de olabilir bir tarama yapabilirsiniz

O ayarlar da mı çok yüksek? Sanmam aynı ayarları olduğunu
Sisteminizde MSI Afterburner yüklü mü?
1) Oyun içi değerleri görmemiz için MSI Afterburner yükleyin vs bize ısıları, fpsleri gösterin
2) Ekran kartı ayarlarını değiştirdiyseniz eğer, sıfırlayın.
3) RAM MHZ değerleri nedir?
4) Güç planından yüksek performans seçin.

MSI Afterburner ile ısı ve kullanım değerlerini kontrol edin. Belki GPU ya da CPU tam performansta çalışmıyordur. Sonuca göre ne yapacağımızı düşünürüz.

Öncelikle şunu söyleyeyim; LoL için daha çok işlemci önemli. Benim ekran kartımın LoL oynarken fanları bile çalışmıyor. Sizin FPS'e gelirsek biraz düşük gibi. Tahminimce işleminiz arkaplanda işlem yapıyor. İşlemciyi neyin kullandığına bakmak için Ctrl+Alt+Del yapıp öğrenebilirsiniz.

O FPS sabit değer mi fightlarda falan mı yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…