GTX 1060 3GB Modelinin Boyutları Nedir?

Bazı oyunlarda darboğaz yapacaktır ama çok can sıkıcı olmaz.
İ3 4170 beni memnun bırakan bir işlemci ama bakalım böyle güçlü bir kartla baş edebilecek mi

@GhouL dostum artık şartları biraz zorlayıp 6GB modelini al, olmuyorsa 3GB modelini alırsın mecburen.
Çalışıyorum. Maaşıda haftalık alıyorum en fazla 1-2 hafta beklerim birşey Olmaz ondanda

İ3 4170 beni memnun bırakan bir işlemci ama bakalım böyle güçlü bir kartla baş edebilecek mi

Çalışıyorum. Maaşıda haftalık alıyorum en fazla 1-2 hafta beklerim birşey Olmaz ondanda
O zaman biraz daha bekleyip alırsın dostum, hatta mümkünse Ocak ayını bekle o zaman alırsın hem dev bir indirim girer.

O zaman biraz daha bekleyip alırsın dostum, hatta mümkünse Ocak ayını bekle o zaman alırsın hem dev bir indirim girer.
Öyle yapacağım kardeşim. Teşekkürler desteğin için. Birde attığın ekran kartının marka olarak pek bilindik değil sıkıntı Olmaz değil mi?

3GB yetmeyecek diyen arkadaşlar şu anda 2GB GTX 1050 ile GTA V nasıl oynanabiliyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i3 4170 kullanıyorsan GTX 1050ti'yın üstüne çıkma. Ben i3-4130 ile GTX 1060'ı kullandım bir ara, single player oyunlarında fazla sorun çıkartmadı ama multiplayer oyunlarında düşük performans veriyor.

Arkadaşlar zaten ileriye dönük işe yaramaz diyor gta 5 kaç yıllık oyun oldu artık ben 260x ile bile oynuyorum. Zaten yükseltme yapacağım için 1060 alayım ileride 1050 bana yetmediğinde pişman olmayım.

Arkadaşlar zaten ileriye dönük işe yaramaz diyor gta 5 kaç yıllık oyun oldu artık ben 260x ile bile oynuyorum. Zaten yükseltme yapacağım için 1060 alayım ileride 1050 bana yetmediğinde pişman olmayım.

Sistemi yenileyeceksen o zaman alabilirsin. Merak ediyorsan ben birkaç video çekmiştim i3-4140 ve GTX 1060 6GB ile. İstersen izleyip performans değerlerini görebilirsin. Muhtemelen GTX 1060 3GB alırsan bun videodakilere yakın değerler göreceksin.

i3-4130+ GTX 1060 6GB performans testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…