GTX 1060 3GB ne kadara gider?

anilkocak89

Hectopat
Öncellikle merhaba. Elimde MSI GTX 1060 3GB Gaming Z modeli var. Bunu satıp birazcık daha üst model ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce bu ekran kartı ne kadara gider? Piyasası nedir?

Not: Kart 3 yıla yakındır bende.

900-1000 TL aralığı derim. Elimden hızlı bir şekilde çıksın, alıcı bulmakla fazla uğraşmak istemiyorum diyorsanız da 800-850 TL bandı ideal gibi.
Peki bunu sattıkan sonra üstüne ne gibi bir şey alınabilir ? İşlemci olarak i5 6500'üm var
Bunun üstüne ne alınabilir?

Peki bunu sattıkan sonra üstüne ne gibi bir şey alınabilir ? İşlemci olarak i5 6500'üm var
Bunun üstüne ne alınabilir?
Zaten bu işlemci ile verimli bir şekilde kullanabileceğiniz hemen hemen en iyi kart GTX 1060, neden satıyorsunuz ki? İşlemci 4 çekirdekli olduğu için daha iyi bir kart alırsanız darboğaz yapacaktır, eskiden bende de i5 7500 vardı darboğaz yapıyordu, ben de R7 3700x aldım.

Aslına sorun kart ile değil kartın Vramı ile alakalı bazı oyunlarda yetmiyor. Mesala Red Dead oynuyorum. Vram yetmediği için orta ayarlarda falan açabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…