Şu anda i3 10105F işlemcili GT 1030 ekran kartlı bir sisteme sahibim ve ocak ayında 2.000TL'ye GTX 1060 3GB buldum.
Bu kartın şu anda CS2, Valorant, Cyberpunk 2077, RDR2, GTA 5 gibi oyunlar için yeterli olup olmayacağını sormak istiyorum.
(Çözünürlük olarak 1080p - 720p arası gideceğini biliyorum ve benim yüksek grafik takıntım yok.)
Bahsettiğin oyunları günümüzde hâlâ oynatabilir durumda ancak bu zamanda hiç alınası bir kart değil. Hem eski, hem de VRAM'i düşük. İş görür mü? Yani, kısa vadede iş görür ama GTX 1660 (Ti-Super) gibi modeller varken alınmamalı.
Net bir bilgi bulamadım. Yüksek ihtimalle 320W civarı güç verebiliyor. Bir süre idareten kullandıktan sonra değiştirmek için kenara para ayırmaya başla. Güvenli bir model değil dediğim gibi.
hocam ben foem markasının türkiye distribütörü kim ona bir bakayım derken psu'nun comsis bilgisayar tarafından getirtildiğini öğrendim ve sitelerinden baktığımda OVP/UVP/OPP/SCP sertifikaları olduğunu gördüm.
Net bir bilgi bulamadım. Yüksek ihtimalle 320W civarı güç verebiliyor. Bir süre idareten kullandıktan sonra değiştirmek için kenara para ayırmaya başla. Güvenli bir model değil dediğim gibi.
Hocam ben FOEM markasının Türkiye distribütörü kim ona bir bakayım derken PSU'nun comsis bilgisayar tarafından getirtildiğini öğrendim ve sitelerinden baktığımda OVP/UVP/OPP/SCP sertifikaları olduğunu gördüm.
Kağıt üstünde korumaları var gibi gözüksede elektriğin anlık gidip gelmesi gibi durumlarda pek bir işe yaramaz çünkü düşük kalite. Gerçek anlamda işe yarayan herhangi bir korumaya sahip değil desek yanlış olmaz. Sözde korumaları var yani...
Kağıt üstünde korumaları var gibi gözüksede elektriğin anlık gidip gelmesi gibi durumlarda pek bir işe yaramaz çünkü düşük kalite. Gerçek anlamda işe yarayan herhangi bir korumaya sahip değil desek yanlış olmaz. Sözde korumaları var yani...
Dediğim gibi bir süre idareten kullanabilirsin. Yeni PSU alacağın zaman konu açarsın, bütçene göre öneride bulunuruz.