WD Green seçerek bu sistemi alabilirsiniz.AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik bunun SSD'sini değiştirip alabilirsiniz bence.
Ne fanboyluğu ? Öneri yaptım. Şimdi okuyunca anladım sistem olarak alacağını. Sizde, bana fanboy diyorsun,atıp tutuyor diyorsun diyeceğinize insan gibi yanlışımı düzeltmeyi deneseydiniz, söylediğiniz gibi birisi olurdunuz. İyi günler dilerim.Tamam da konu ile ne alakası var bunun? Adam 2. el alıyor. Siz gelip 3600X öneriyorsunuz arkadaşa.
Ayrıca aynı işlemci 1600 TL, 1900 TL verilmez: AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
Her konuya ezbere AMD atıp durmayı bırakın. Fanboyluktan başka bir şey değil bu.
Konu için, geriye kalan bileşenleri ve de bütçeyi belirtin.
İnsan gibi davranmayı tercihen uygun görmüyorsunuz belli ki. Daha fazla uzatmayalım. Yazsanız bile cevap vermeyeceğim. İyi günler dilerim.Konuyu okumadan öneri yapmayın bir daha o zaman. O kadar ezberci olmuşsunuz ki her bileşen isteyene AMD de AMD. İlk önce konu sahibinin derdini anlayalım değil mi?
Küfür mü edildi size burada? 3600X önermişsin, doğal olarak biz de tepki gösterdik. İnsan gibi yanlışımı düzeltseydiniz lafı pek doğru kalmıyor bu durumda. Hata sizin, konuyu doğru anlamadan cevap vermişsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.