GTX 1060 3GB vs GTX 1050 Ti + 120GB SSD

silinik55

Kilopat
Yer
Samsun/Bafra
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTX 1060 3 GB versiyonu mu, yoksa GTX 1050 Ti + 120 GB SSD mi tercih etmeliyim? Benchmark testlerine baktığımda arada çok performans farkı var. Ama genede fikir edinmek istedim.

Bir de bu 1060 3G modelini aldığım da model olarak ASUS veya MSI tercih edeceğim, param yeterse MSI 1060 3 GB Gaming X versiyonunu almayı düşünüyorum. Ama yetmezse ASUS Dual veya MSI Geforce GTX 2 fanlı olanı tercih etmeyi düşünüyorum, farklı modeller performansa çok etki eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1060 3GB daha güçlü bir kart. Oyun açısından daha rahat etmek istiyorsanız GTX1060; hem sistemde hız açısından sorun olmasın, hem de oyunları medium-high ayarlarda oynarım diyorsanız GTX1050Ti + 120GB SSD alabilirsiniz. Bu dediklerim 1080p de geçerli tabiki de.

SSD daha sonradan eklenebilir. Fakat ekran kartınızı yükseltmeniz pek mümkün olmayabilir.
Ekleme: Stoklara girince RX 580 de alabilirsiniz.

Dostum azıcık konu açmadan önce bakarsanız konulara güzel olur. Bunu yanlış anlama yani ama forumca 3GB önermiyoruz VRAM açısından 4GB modeller ve üstleri ileriye daha dönük olur diye. Konu açmadan bakın deme amacım 3GB modelini önermiyoruz anlamında yani kafanızda 3GB olayı olmasın diye. Ama siz sorduğunuzda ben kesinlikle cevap veriyorum. Lütfen yanlış anlamayın[emoji4]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…