GTX 1060 5000 TL Sistem Toplama

Gabriella_35

Kilopat
Makaleler
1
Yer
nowhere
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar. İyi sosyaller. 5000 TL arasında bir sistem topladım. Bana göre sistem çok güzel. Bir de sizlerin önerilerinizi alayım dedim. Umarım beğenirsiniz. Ekranım vardır. Bunu da hatırlatmak isterim. Önerilerinizi bekliyorum.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Windows 10'u Kinguin'den alıp diğer parçalarıda Tecnobiyotik,İnventus gibi yerlerden alıp GTX 1070'e yükseltebilirsin.

@ARDAGNS Dostum tamamen orijinaldir merak etme kinguin güvenilir bir sitedir. Ama elbette ben %100 garanti vermiyorum sonra alınca bana sarma.

Yok dostum tavsiye etmiyorum. Arada 340 tl var yani az değil. Benim arkadaşım aldı kinguinden bir sorun yaşamadı. Ama bu hiç kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmez. Vatandan alsanda sorun çıkabilir. Kinguinden alınca da olacak en fazla sorun key in sana geç ulaşması olur yanlış veya crackli bir şey gelmez oradan. Bende çok oyun satın aldım hepsi en geç 5 dakima için de geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…