Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar özellikle Battlefield 5 Battlefield 1 CoD Warzone gibi oyunlarda yaşıyorum. Genel olarak %60 seviyelerinde GPU kullanımı. İşlemci AMD Ryzen 5 2600. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Arkadaşlar özellikle Battlefield 5 Battlefield 1 CoD Warzone gibi oyunlarda yaşıyorum. Genel olarak %60 seviyelerinde GPU kullanımı. İşlemci AMD Ryzen 5 2600.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 4 Nisan 2020 #2 Vemonder dedi: Arkadaşlar özellikle Battlefield 5 Battlefield 1 CoD Warzone gibi oyunlarda yaşıyorum. Genel olarak %60 seviyelerinde GPU kullanımı. İşlemci AMD Ryzen 5 2600. Genişletmek için tıkla... Güç seçeneklerinde yüksek performans seçtiniz mi?
Vemonder dedi: Arkadaşlar özellikle Battlefield 5 Battlefield 1 CoD Warzone gibi oyunlarda yaşıyorum. Genel olarak %60 seviyelerinde GPU kullanımı. İşlemci AMD Ryzen 5 2600. Genişletmek için tıkla... Güç seçeneklerinde yüksek performans seçtiniz mi?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 4 Nisan 2020 #3 @Shimada Sensei, hocam sizi sahneye alalım .
Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #4 Silinen üye dedi: Güç seçeneklerinde yüksek performans seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden seçeceğim bahsettiğinizi NVIDIA'nın uygulamasından mı?
Silinen üye dedi: Güç seçeneklerinde yüksek performans seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden seçeceğim bahsettiğinizi NVIDIA'nın uygulamasından mı?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2020 #5 Jonathan North dedi: @Shimada Sensei, hocam sizi sahneye alalım Genişletmek için tıkla... Mod Bey'in gazabına uğradık yav @Vemonder ekran kartı sürücüleri güncel mi?
Jonathan North dedi: @Shimada Sensei, hocam sizi sahneye alalım Genişletmek için tıkla... Mod Bey'in gazabına uğradık yav @Vemonder ekran kartı sürücüleri güncel mi?
Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #6 Shimada Sensei dedi: Mod Bey'in gazabına uğradık yav @Vemonder ekran kartı sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel evet az buz çözdüm olayı ama 1060 ile ryzen 2600 nasıl darboğaz yapabilir aklım almıyor.
Shimada Sensei dedi: Mod Bey'in gazabına uğradık yav @Vemonder ekran kartı sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel evet az buz çözdüm olayı ama 1060 ile ryzen 2600 nasıl darboğaz yapabilir aklım almıyor.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 5 Nisan 2020 #7 Vemonder dedi: Güncel evet az buz çözdüm olayı ama 1060 ile ryzen 2600 nasıl darboğaz yapabilir aklım almıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Ne yaptınız daha doğrusu, hatanın kaynağı nerdeymiş, bulabildiniz mi?
Vemonder dedi: Güncel evet az buz çözdüm olayı ama 1060 ile ryzen 2600 nasıl darboğaz yapabilir aklım almıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Ne yaptınız daha doğrusu, hatanın kaynağı nerdeymiş, bulabildiniz mi?
Vemonder Hectopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #8 Jonathan North dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Ne yaptınız daha doğrusu, hatanın kaynağı neredeymiş, bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını yükseltebildiğin kadar yükselt Ekran kartına ne kadar yük binerse CPU'dan o kadar yük azalıyor.
Jonathan North dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Ne yaptınız daha doğrusu, hatanın kaynağı neredeymiş, bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını yükseltebildiğin kadar yükselt Ekran kartına ne kadar yük binerse CPU'dan o kadar yük azalıyor.