Flashes Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 240 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #11 EyupTRHd dedi: Bu arada elden almayacaksanız ya da GET ile almayacaksanız dolandırıcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elden alacağım. Thanos21th dedi: Fiyat iyi. Ama sahte olabilir dikkat et. Genişletmek için tıkla... Elden alacağım sıkıntı olacağını sanmam. EyupTRHd dedi: Hocam 15 dakika FurMark 15 dakika OCCT ve 5 dakika Prime95 testi yapın ben alırken yapmadım kart sorun çıkartıyor şimdi pişman olmayın sonradan. Testlerde hata gözükmezse alınır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bilgin için.
EyupTRHd dedi: Bu arada elden almayacaksanız ya da GET ile almayacaksanız dolandırıcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elden alacağım. Thanos21th dedi: Fiyat iyi. Ama sahte olabilir dikkat et. Genişletmek için tıkla... Elden alacağım sıkıntı olacağını sanmam. EyupTRHd dedi: Hocam 15 dakika FurMark 15 dakika OCCT ve 5 dakika Prime95 testi yapın ben alırken yapmadım kart sorun çıkartıyor şimdi pişman olmayın sonradan. Testlerde hata gözükmezse alınır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bilgin için.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 26 Haziran 2021 #12 SUCUKLU TOST dedi: Elden alacağım. Elden alacağım sıkıntı olacağını sanmam. Anladım teşekkür ederim bilgin için. Genişletmek için tıkla... GPU-Z yükleyip ekran kartının sahte olup olmadığını da kontrol edin.
SUCUKLU TOST dedi: Elden alacağım. Elden alacağım sıkıntı olacağını sanmam. Anladım teşekkür ederim bilgin için. Genişletmek için tıkla... GPU-Z yükleyip ekran kartının sahte olup olmadığını da kontrol edin.
Flashes Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 240 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #13 Thanos21th dedi: GPU-Z yükleyip ekran kartının sahte olup olmadığını da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... DxDiag aynı işlemi görmüyor mu?
Thanos21th dedi: GPU-Z yükleyip ekran kartının sahte olup olmadığını da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... DxDiag aynı işlemi görmüyor mu?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 26 Haziran 2021 #14 SUCUKLU TOST dedi: DxDiag aynı işlemi görmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yazılım ile kolayca değiştirilebiliyor. GPU-Z şart.
SUCUKLU TOST dedi: DxDiag aynı işlemi görmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yazılım ile kolayca değiştirilebiliyor. GPU-Z şart.
Flashes Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 240 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #15 Thanos21th dedi: Hayır. Yazılım ile kolayca değiştirilebiliyor. GPU-Z şart. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Thanos21th dedi: Hayır. Yazılım ile kolayca değiştirilebiliyor. GPU-Z şart. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.