A Arthurmorgan_1899 Yoctopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #11 Yaso25 dedi: Yani yanlış anlama ama attığın tabloya bakıp hala bu soruyu sorman biraz saçma. Herhangi birinin diyeceği olumlu bir şey gerçeği değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Orası öyle tabii bir şey diyemem zaten gelen cevaplar tahminlerimle aşağı yukarı aynı. Seasonic dedi: Kesinlikle haklısınız. Çok eski bir seri olduğu için karıştırmışım. Native olarak lowda rahatlıkla oynatır bence. FSR ile vb 60+ da alır gibi duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Ben 35 falan zar zor alır diye düşündüm.
Yaso25 dedi: Yani yanlış anlama ama attığın tabloya bakıp hala bu soruyu sorman biraz saçma. Herhangi birinin diyeceği olumlu bir şey gerçeği değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Orası öyle tabii bir şey diyemem zaten gelen cevaplar tahminlerimle aşağı yukarı aynı. Seasonic dedi: Kesinlikle haklısınız. Çok eski bir seri olduğu için karıştırmışım. Native olarak lowda rahatlıkla oynatır bence. FSR ile vb 60+ da alır gibi duruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Ben 35 falan zar zor alır diye düşündüm.
Seasonic Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 29 Ocak 2025 #12 Arthurmorgan_1899 dedi: Orası öyle tabii bir şey diyemem zaten gelen cevaplar tahminlerimle aşağı yukarı aynı. Gerçekten mi? Ben 35 falan zar zor alır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... FSR ile akıcı oynarsınız bence.
Arthurmorgan_1899 dedi: Orası öyle tabii bir şey diyemem zaten gelen cevaplar tahminlerimle aşağı yukarı aynı. Gerçekten mi? Ben 35 falan zar zor alır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... FSR ile akıcı oynarsınız bence.
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #13 FSR ile 30-50 arası gidip gelirsiniz oynanır.
Y Yaso25 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #14 SerdarT35 dedi: En düşük ayarlarda diyorsunuz hocam, orta ayarlar demiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fark eder mi hocam? Sonuç olarak keyif alamaz bence. Başlarda sıkıntı çıkmadan oynasa bile ilerleyen saatlerde illaki ekran kartı zorlanır ve donmalar, kasmalar başlar.
SerdarT35 dedi: En düşük ayarlarda diyorsunuz hocam, orta ayarlar demiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fark eder mi hocam? Sonuç olarak keyif alamaz bence. Başlarda sıkıntı çıkmadan oynasa bile ilerleyen saatlerde illaki ekran kartı zorlanır ve donmalar, kasmalar başlar.
A Arthurmorgan_1899 Yoctopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #15 Seasonic dedi: FSR ile akıcı oynarsınız bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bence de FSR daha akıcı bir hale getirir, zaten önceki iki oyunu da yanlışım yoksa FSR ile oynuyordum ve gayet akıcılardı.
Seasonic dedi: FSR ile akıcı oynarsınız bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bence de FSR daha akıcı bir hale getirir, zaten önceki iki oyunu da yanlışım yoksa FSR ile oynuyordum ve gayet akıcılardı.