Hocalar merhaba, bir arkadaşım sistemini satmaya karar verdi bende ona yardımcı oluyorum. Aynı zamanda da APU sistem araştırıyordum. Kendimi listeyi hazırlamıştım da hatta ta ki arkadaşımda 1060 6 GB ocv1 olduğunu öğreninceye kadar. Normalde Athlon 3000G alacaktim da bu ekran karrı için darboğaz oluyormuş. Bana minimum fiyata darboğaz yapmayacak bir AMD işlemci önerir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler
3100'e bakabilirsiniz. Fiyatı biraz tuzlu ama ileride 5. nesil takabilirsiniz. Veya Intel tarafında ileride yükseltmem derseniz 10100F'e de bakılabilir.
Performanslarını duyduğu için olabilir dedim Anakart ihtimalini düşündüm konu da göremeyince bu işlemciyi önerdim. En ucuz bütçe de en iyisi bu. Eğer AM4 Anakart varsa ikinci el Ryzen 5 2600 öneririm.
Hocalar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum şu an sadece ilk olarak ekran kartını alacağım uygun fiyata getirmeye çalışıyorum onu neden AMD istediğime gelince arkadaşımda aynı zamanda şu RAM modelide vardida CMK16GX4M2D3600C18 MHz çok yüksek olduğundan AMD toplamak daha mantıklı geldide ondan soruyorum