GTX 1060 6G sisteme 400W yeterli mi?

Guard1an

Hectopat
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. Sorunum şu ki dün bilgisayarıma yeni donanım olarak Gigabyte Windforce GTX 1060 6 GB ekran kartını aldım. Eski ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX1050 2 GB idi.
Eski Driver'leri silip yeni Driver'lerimi temiz bir şekilde kurdum ve Steam PUBG'ye girdiğimde bilgisayarım aniden kapandı ve kendine restart attı ilk önce ısınmasından şüphelendim ve tüm donanımlarımı kontrol ettim hepsi normal sıcaklık değerlerindeydi oyun lobisindeyken sıcaklık değerleri bunlar.
Ekran kartı: 60-65 civarı.
İşlemci: 70-73.
Ve sonra sorunun PSU'dan olabileceğini ortaya koyaraktan bu konuyu açıyorum. Sorunum PSU'dan mı PSU'm 350W sınır olarak da 400W bir PSU çok iyi bir marka değil markası Everest.
Eğer PSU'dan ise 550W bir PSU alacağım THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu PSU yeterli olur mu sistemi aşağıya koyuyorum.
Yarın almaya gideceğim sabahtan bu PSU'yu şimdiden teşekkürler.
Sistem depolama donanımları:
𝐒𝐒𝐃: 𝐉𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐃𝐨𝐧𝐤𝐞𝐲 𝐉𝐃𝟐𝟒𝟎 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁.
● 𝐇𝐃𝐃: 𝐖𝐃 𝟓𝟎𝟎𝐆𝐁.

Ekran Alıntısı.PNG

ekran kartı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çok büyük ihtimalle PSU. Gtx 1050 harici güç bağlantısına ihtiyac duymadıgı ıcın sorun yasamadınız muhtemelen, GTX 1060 120W, FX8350 125W diğer bileşenlerle beraber PSU baya zorlanıyo belliki. PSU fazlasıyla yeterli.

Yüksek ihtimalle PSU. Hem Watt değeri düşük hem de marka kötü, yani üzerinde yazan değeri tam verebildiği şüpheli. Kaliteli 550W PSU işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı