GTX 1060 6G ve i3 6100 Performansı

GTA 5'de işlemci ekran kartının hızına yetişemediği için %100'de çalışmıyor. Eğer yetişseydi son damlasına kadar ekran kartını beslerdi. Bak mesela bu videoda İ5 6402P kullanılmış, o da %80-%90 civarında çalışıyor ve daha yüksek FPS veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani tavsiyem diğer ayarları sonuna kadar kökleyip MSAA 2X yapın. :)

Zaten ultrada oynuyordum. Tavsiyen için teşekkürler :) . Ancak şunu belirteyim bu durum işlemci ekran kartını %80 %90'yla besleyebildiği için olmuyor mu? Normali bu değil mi zaten? Attığınız videoda ki işlemci benim işlemciden çok daha iyi. Ayrıca GTA işlemci oyunu olduğundan dolayı bu durum ortaya çıkıyor.

CPU ve GPu kullanımlarınız izleyin sistemin. Bence yanlış bir seçim olmuş 6100+1060 ama artık almışşınız, yapacak bir şey yok.[/QUE
CPU ve GPu kullanımlarınız izleyin sistemin. Bence yanlış bir seçim olmuş 6100+1060 ama artık almışşınız, yapacak bir şey yok.
Almış olduğum işlemciyi i5 6400 olarak değiştirdim sistemi topladığım yer 6100' ü geri aldı.Şu andaki sistem performansından memnunum sizce kaç yıl sabit 60 fps de oyun oynatır bu sistem

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı