Yayin yapmak için bir PC toplamak istiyorum. Şu an GTX 1060 6GB, i5 7400, 240GB SSD, 8GB RAM düşünüyorum ama anakart power konusunda iyi değilim, bu konuda bir yardım istiyorum. Bütçemiz 3500 TL esneyebilir. Son olarak ileride geliştirme yapabileceğim bir sistem istiyorum. AMD istemiyorum. Önerilere açığım.
Cihan bey AMD istemememin nedeni bilmiyor olusum. Intel biliyorum ama AMD konusunda bilgisizim bana bu konuda bilgi verir ikna edersen fikrimi degistirebilirim.
Ben i7-4790 ve GTX 1060 6G'ı 500Watt'lık bir güç kaynağı ile kullanıyorum. 500Watt yeterli olacaktır. Anakart konusu sana kalmış, uygun fiyatlı olarak B250M çipsetli bir anakart alabilirsin uygun olarak.
Zaten girip vatandan 2 işlemciyı karşılaştırmam yetti ikna olmak için bu post da tuz biber oldu. Bana tavsiye edebileceğim bir anakart ve power var mi?
İşlemci ve ekran kartını seçtim ama anakart, power, 1 TB harddisk, kasa, 240 GB SSD ve power konusunda yeterli bilgim yok o yüzden sizden yardım istiyorum. Max 3500 TL. Lütfen link olarak atarsanız yada PC toplama sihirbazlarndan benim için çok daha iyi olur. Teşekkürler.