GTX 1060 alınır mı?

1060 6 GB için zorla sonradan pişman olma 3GB aldım diye. Bende 6 GB modeli var çoğu oyunu oynuyorum yüksek ayarlarda.

Teşekkür ederim zaten yeni nesil oyunları oynamam böyle arada FIFA 23-22 ETS 2 Valorant Hellblade gibi oyunlar oynayacağım bunlar için alacağım

Arkadaşlar 1400 TL'ye bir GTX 1060 3 GB modelini buldum. 2024 zamanına göre bu fiyata bu ekran kartı alınır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yani 2024 yılında zayıf kalabilir NVIDIA'nın Ti özellikli ekran kartlarından alırsan daha iyi olur.

Teşekkür ederim zaten yeni nesil oyunları oynamam böyle arada FIFA 23-22 ETS 2 Valorant Hellblade gibi oyunlar oynayacağım bunlar için alacağım.

FIFA 23 falan rahat oynatıyor. Valorant'ta işlemci biraz daha önemli. Bir şekilde oynatıyor yani DC'den detaylı FPS testlerini atabilirim.

En azından 6 GB olanına bakın. 3 GB VRAM günümüz için cidden yetersiz kalır ve dediğiniz oyunlar için 1060 fazlasıyla yeterli olur. Her ne kadar eski kart olsa da sağlam karttır, zamanının efsanesi.

FIFA 23 falan rahat oynatıyor. Valorant'ta işlemci biraz daha önemli. Bir şekilde oynatıyor yani DC'den detaylı FPS testlerini atabilirim.

Halihazırda 6 GB liğini kullanmaktayım. DLSS destekli oyunlarda yamalayıp çok ta güzel şekilde oyunları oynayabiliyorum. Alabilirseniz mutlaka 6 GB'lik modelini almalısınız.

Yani 2024 yılında zayıf kalabilir NVIDIA'nın Ti özellikli ekran kartlarından alırsan daha iyi olur.

Ne tür oyunlar oynayacağına bağlı.

Alınır ama 3 GB modeli alınmaz. 6 GB bakın derim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim ucuza 6 GB bulursam alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…