Youtube'dan MSI vs Palit,Zotac,Evga gibi testlere bakarsan performanslarının %99 aynı olduğunu görebilirsin. Şu anda piyasadaki en ucuz gtx 1060 Palitin ekran kartı olduğu için, Palit'i önerdim. Ha Zotac daha ucuz olsaydı Zotac, Evga daha ucuz olsaydı Evga önerirdim.
Hangi modellere göre mesela? Asus'un Strix modeli en ucuz 2500 TL iken MSI'ın Gaming X 6G modeli 2200 TL. Ara da sadece 1-2 FPS oynuyor. Ve Twin Frozer uygulanıyor MSI kartlara.
Hangi modellere göre mesela? Asus'un Strix modeli en ucuz 2500 TL iken MSI'ın Gaming X 6G modeli 2200 TL. Ara da sadece 1-2 FPS oynuyor. Ve Twin Frozer uygulanıyor MSI kartlara.
Asus’tan bahsetmiyorum. Mesela Palit, Galax veya Evga gibi markalara bakabilirsiniz. Soğutma olarak Twin Frozr olsa bile zaten bahsettiğim kartlar da öyle çok ısınmıyor.