GTX 1060 Alınır mı?

İlk soruya gelecek olursak; GTX 1060 hatta 1050 Ti gibi ekran kartlarının söylediğiniz gibi Temmuz, Ağustos aylarında fiyatlarının genel piyasada çok düşeceğini düşünmüyorum. İkinci el piyasalar yada anlık kampanyalar haricinde olması gerekenden %80' lere varan yüksek fiyatlarla karşılaşmamızın en büyük iki nedeni maalesef döviz kuru ve Bitcoin Madenciliği. Ve bu iki konu uzun süre gündemde kalacak gibi görünüyor. Dolayısıyla ekran kartı hariç diğer bileşenlere masraf yaptığınız ve atıl kalmaması düşünüldüğünde beklemeniz için çok bir neden gözükmüyor. Bunlar benim düşüncelerim olmakla birlikte yanlış yönlendirmekte istemem. Ancak bir süredir piyasaları araştırmam sonucu gözlemlerim ve beklentilerim bu yönde.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim cezam dolayısı ile cevap veremedim kusura bakmayın. Asus Expedition gtx 1060 6gb hepsiburada da indirme girmiş durumda bu ürün acaba bu ürün ile ilgili görüşleriniz nelerdir? fiyatı 1667 TL

Siz Asus Expedition GTX 1060 6 GB hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
Soğutma açısından pek iyi bir model değil ama fiyatına değer sonuçta içindeki işlemci aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma açısından pek iyi bir model değil ama fiyatına değer sonuçta içindeki işlemci aynı.
Anladım sipariş verdim bende fiyat performans ürünü olduğunu düşünerekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar çıkıcanca ekran kartı fiyatlarıda çıktı.Sizin için en iyisi yeni ekran kartları tanıtıldıktan sonra almanız şahsen bende öyle yapacağım.En az %10 düşecektir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…