GTX 1060 Arma 3 Ekran Kararması ve FPS Düşmesi

alpefe

Megapat
Daha fazla  
Bu sadece bu oyunda oluyor. Arma 3 bir anda FPS 4-5 oluyor ve ekran kararıyor tamamen. Alt + tab vs yapılmıyor grafikler bir garipleşiyor ve FPS 4-5 oluyor. Nedeni nedir acaba? Ekran kartı kaynaklı mı yoksa oyun mu? Bu günde 1 kere oluyor olursa video falan isterseniz atamam.

• INTEL CORE i5 6500 3.2 GHZ ISLEMCI
  • ASUS H110M-K DDR4 ANAKART
  • ASUS DUAL GTX1060 GAMING 3GB 192BIT EKRAN KARTI
  • CORSAIR VENGEANCE 8GB 2400MHz DDR4 RAM
  • WD 1TB 7200 RPM HARDDISK
  • CORSAIR 120GB FORCE 560/530 SSD
  • THERMALTAKE VERSA H22 600W GAMING KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sadece bu oyunda oluyor. Arma 3 bir anda FPS 4-5 oluyor ve ekran kararıyor tamamen. Alt + tab vs yapılmıyor grafikler bir garipleşiyor ve FPS 4-5 oluyor. Nedeni nedir acaba? Ekran kartı kaynaklı mı yoksa oyun mu? Bu günde 1 kere oluyor olursa video falan isterseniz atamam.

• INTEL CORE i5 6500 3.2 GHZ ISLEMCI
  • ASUS H110M-K DDR4 ANAKART
  • ASUS DUAL GTX1060 GAMING 3GB 192BIT EKRAN KARTI
  • CORSAIR VENGEANCE 8GB 2400MHz DDR4 RAM
  • WD 1TB 7200 RPM HARDDISK
  • CORSAIR 120GB FORCE 560/530 SSD
  • THERMALTAKE VERSA H22 600W GAMING KASA
Ekran kartı sürücüsü, oyun ve Windows güncellemeleri tam mı?

Evet her şeyi tam.
Belgeler > Arma 3 Alpha klasörüne gir. Arma3Alpha.cfg dosyasını not defterinde aç. GPU_MaxFramesAhead değerini 1000'den 1 yap. Altındaki GPU_DetectedFramesAhead değerinin de 0rda olduğundan emin ol. Bunu dene, düzelip düzelmediğini yaz lütfen.

Belgeler > Arma 3 Alpha klasörüne gir. Arma3Alpha.cfg dosyasını not defterinde aç. GPU_MaxFramesAhead değerini 1000'den 1 yap. Altındaki GPU_DetectedFramesAhead değerinin de 0da olduğundan emin ol. Bunu dene, düzelip düzelmediğini yaz lütfen.

Son cümleyi anlayamadım.

GPU_DetectedFramesAhead değerinin de 0rda olduğundan emin ol. Bunu dene, düzelip düzelmediğini yaz lütfen.

GPU_DetectedFramesAhead değeri orada yazıyor mu? Yazmıyorsa olsun diyor.
Evet yazıyor. Sonuç istemişsiniz en kısa sürede cevap yazacağım günde bir kere oluyor bu ekran kartından kaynaklı mıdır diye merak ettim. Acaba ekran kartından mıdır yoksa oyun ile alakalı bir şey midir? @Recep Baltaş

Evet yazıyor. Sonuç istemişsiniz en kısa sürede cevap yazacağım günde bir kere oluyor bu ekran kartından kaynaklı mıdır diye merak ettim. Acaba ekran kartından mıdır yoksa oyun ile alakalı bir şey midir? @Recep Baltaş
Ekran kartından olması şimdilik mantıksız görünüyor. Denedikten sonra yaz lütfen.

Ekran kartından olması şimdilik mantıksız görünüyor. Denedikten sonra yaz lütfen.
Az önce oldu ve hata verdi hatanın nedeni Arma3 visual c++ runtime library
Runtime error !
Program:E/STEAM/steamapps/common/arma3/arma3.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the applications support team for more information.

Fotoğraf çekemedim bir anda geldi diye göre göre yazdım bu hatayı verdi nedeni nedir?

Bi yardım edebilir misiniz?

Belgeler > Arma 3 Alpha klasörüne gir. Arma3Alpha.cfg dosyasını not defterinde aç. GPU_MaxFramesAhead değerini 1000'den 1 yap. Altındaki GPU_DetectedFramesAhead değerinin de 0rda olduğundan emin ol. Bunu dene, düzelip düzelmediğini yaz lütfen.
Az önce oldu ve hata verdi hatanın nedeni Arma3 visual c++ runtime library
Runtime error !
Program:E/STEAM/steamapps/common/arma3/arma3.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the applications support team for more information.

Fotoğraf çekemedim bir anda geldi diye göre göre yazdım bu hatayı verdi nedeni nedir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı