Proveit Kilopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #11 Dostum benim monitör 720 p olduğu için bu ayarlarda, dediklerini aynı şekilde uygulayayım mı yinede? Beratttss dedi: GPU kullanımı %66. Yani bir sıkıntı var. Böyle olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... GPU kullanımı nasıl olmalıydı ve nasıl çözebilirim, yardımcı olabilirmisiniz? Buyrun arkadaşlar daha detaylı bir şekilde atayım.
Dostum benim monitör 720 p olduğu için bu ayarlarda, dediklerini aynı şekilde uygulayayım mı yinede? Beratttss dedi: GPU kullanımı %66. Yani bir sıkıntı var. Böyle olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... GPU kullanımı nasıl olmalıydı ve nasıl çözebilirim, yardımcı olabilirmisiniz? Buyrun arkadaşlar daha detaylı bir şekilde atayım.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #12 Çözünürlük düşük olduğu için işlemci darboğazı oluyor sanırım. Monitörünü değiştirmeni 1080P monitör almanı tavsiye ediyorum.
Çözünürlük düşük olduğu için işlemci darboğazı oluyor sanırım. Monitörünü değiştirmeni 1080P monitör almanı tavsiye ediyorum.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2017 #13 Dostum çözünürlük darboğazı var. Çözünürlük azaldığından işlemci kullanımı artıyor. Ekran kartı kullanımı azalıyor. FPS düşüyor. Ekran kartı kullanımı %99 olmalı.
Dostum çözünürlük darboğazı var. Çözünürlük azaldığından işlemci kullanımı artıyor. Ekran kartı kullanımı azalıyor. FPS düşüyor. Ekran kartı kullanımı %99 olmalı.
sametcanaydogdu Hectopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 584 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #14 Sebebi belli düşük çözünürlükten dolayı işlemciye fazla yük biniyor. Monitörü değiştirin. Bu kadar güzel sisteme o monitör olmamış.
Sebebi belli düşük çözünürlükten dolayı işlemciye fazla yük biniyor. Monitörü değiştirin. Bu kadar güzel sisteme o monitör olmamış.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2017 #15 Özellikle araba sürerken olur. İşlemci kullanımı çok artıyor GTA 5'te araba sürerken.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #16 Beratttss dedi: Özellikle araba sürerken olur. İşlemci kullanımı çok artıyor GTA 5'te araba sürerken. Genişletmek için tıkla... Etraftaki nesnelerin daha hızlı hesaplanması gerekiyor çünkü.
Beratttss dedi: Özellikle araba sürerken olur. İşlemci kullanımı çok artıyor GTA 5'te araba sürerken. Genişletmek için tıkla... Etraftaki nesnelerin daha hızlı hesaplanması gerekiyor çünkü.