GTX 1060 Battlefield 1 FPS Düşme Sorunu

BurakVRL

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim;
-----------------
Anakart : B150m Bazooka
Ekran kartı: MSI GTX 1060 x6
İşlemci: intel i5 6600K
RAM: 16 GB
Depolama: HDD 1TB - SSD Alınacak.
Monitör: Asus VG248QE 144hz 1ms 24 inç

Arkadaşlar "BF1" Oyunda 80 - 100 arası FPS alıyorum. Fakat bazı haritalarda FPS 50'ye düşüyor tekrar yükseliyor. Özellikle Montegrappa haritasında oluyor. Anakartımdan şüpheleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultrada oynuyorum. Render quality %150. Ekran kartım GTX980. Bende zaman zaman 60 fps'nin altına düşüyorum. Bunda takılacak bir şey yok. Sonuçta 64 kişilik bir oyuna giriyorsunuz. Sisteminizde hiç bir sıkıntı yok. Eğer içiniz rahat etmiyorsa driver güncellemeleri yapıp tekrar deneyim, kolay gelsin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başka oyunlarda bu tip sorunlar yaşamıyorsan sıkıntı yoktur. Ana kart ile FPS düşmesinin alakası olmaz bu arada, şüphen olmasın o konuda. GPU kullanım değerlerini kontrol edip FPS düştüğü sırada GPU kullanım yüzdesinin %99 olup olmadığına bak. Değilse sürücü hatası veya oyun kaynaklı bir sorun olabilir. Farklı oyunlarda test edip sıkıntı yaşamıyorsan BF1 ile alakalı bir sorundur.

Arkadaşlar Ben Bilişimciyim Pcyi kendim topladım zaten. fakat sizinde fikrinizi almakta fayda görüyorum. bu saçma durum diğer serilerde olmuyor. BF nin bütün serisi var bende ve 144hz monitör ile yağ gibi oynuyorum ama battlefield 1 de haritanın bazı bölgelerinde düşüşler oluyor tekrar yükseliyor onuda geçtim 95 fps alıyorum ama bf4 veya Hardline deki aldıgım 95 i bf 1 de alamıyorum gibi geliyor yani takılma filan deilde 45-50 fps de oynuyormusum gibi oluyo. Oyun kaynaklı oldugunu düşünüyorum bir yandan da donanıma olması gerekenden fazla yükendiğini düşünüyorum ileriki güncellemelerde düzeleceğini umuyorum. Cevaplarınızı için saolun.

Arkadaşlar Ben Bilişimciyim Pcyi kendim topladım zaten. fakat sizinde fikrinizi almakta fayda görüyorum. bu saçma durum diğer serilerde olmuyor. BF nin bütün serisi var bende ve 144hz monitör ile yağ gibi oynuyorum ama battlefield 1 de haritanın bazı bölgelerinde düşüşler oluyor tekrar yükseliyor onuda geçtim 95 fps alıyorum ama bf4 veya Hardline deki aldıgım 95 i bf 1 de alamıyorum gibi geliyor yani takılma filan deilde 45-50 fps de oynuyormusum gibi oluyo. Oyun kaynaklı oldugunu düşünüyorum bir yandan da donanıma olması gerekenden fazla yükendiğini düşünüyorum ileriki güncellemelerde düzeleceğini umuyorum. Cevaplarınızı için saolun.
GeForce Experience isimli programı sil öyle dene. Ben olumlu sonuç aldım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı