GTX 1060 beklenmeli mi?

Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni PC toplayacağım acaba GTX 1060'ı beklemeli miyim? Yada bütçemi biraz daha arttırıp GTX 1070 mi almalıyım?

Beklersen bütçe açısından senin için iyi olur.Beklemezsen'de bütçe artırıp GTX 1070 alırsan'da pişman olmazsın hani.

Bence bekleyip referans dışı üretimler başlayıca 1070 veya 1080 almalısın

Yani beklerim diyorsan bence beklemelisin ve 1070 çıktığı zaman bütçen eğer yeterse onu almalısın tabi ki.

Bu seri ne zaman çıkarılcak biliyo musunuz bir yerde 2016'nın 3. çeyreğinde diye okumştum

Bütçen ile alakalı bir durum.
  • 1080 600$
  • 1070 380$
1060 200 ile 300 dolar arası olur diye düşünüyorum.

En geç temmuz ayına kadar bekleyebilirim. Abim ile beraber kullanacağım için yoksa ben beklerim de bana söylüyor GTX 960'da yeter bize.

Bütçeniz varsa kesinlikle bekleyin pişman olmazsınız, yeni mimari gibisi varmı

GTX 1060 2016 sonbahar döneminde tanıtılacak, kartların çıkması alınabilir fiyatlara gelmesi falan 2017 yılını bulacaktır. Bence o kadar beklenmez idarelik kartlar alın yok bütçem var dersende GTX 1070 gerçekten iyidir, tanıtım bilgilerine bakarsak.

@Falcon78 Güzel özet geçmişsin. Bir de şu konu var arkadaşlar, şimdi konuşuyoruz çıkıyor geliyor ama ne zaman Türkiyede ki raflarda yerini alacak. O da merak konusu. Hatırlarsanız R9 300 serisi kartlar çıktığında Vatan Computer da stoklara gelmesi neredeyse 1 ayı bulmuştu. Bu konu biraz kafa karıştırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…