MGTenshi Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #1 Öncelikle merhaba. Sistemim Borderlands 2 için yeterli olmasına rağmen ve Vsync ayarı açık olmasına rağmen 50'li FPS'lere kadar düştüğü oluyor. Yani sabit bir şekilde 60 FPS vermiyor. Bunun sebebi nedir? (Ekran kartım GTX 1060, işlemcim i5 2400) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2017
Öncelikle merhaba. Sistemim Borderlands 2 için yeterli olmasına rağmen ve Vsync ayarı açık olmasına rağmen 50'li FPS'lere kadar düştüğü oluyor. Yani sabit bir şekilde 60 FPS vermiyor. Bunun sebebi nedir? (Ekran kartım GTX 1060, işlemcim i5 2400)
KS KS MGTenshi Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #11 Quintessence dedi: Oyunları 3D oynuyor musun? Oynamıyorsan silebilirsin, herhangi bir sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef işe yaramadı. İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım aklıma başka bir sebep gelmiyor. Artı 0 Eksi
Quintessence dedi: Oyunları 3D oynuyor musun? Oynamıyorsan silebilirsin, herhangi bir sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef işe yaramadı. İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım aklıma başka bir sebep gelmiyor.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #12 Oyun içinden physx ayarlarını düşürmeyi veya tamamen kapatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS MGTenshi Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #13 Quintessence dedi: Oyun içinden physx ayarlarını düşürmeyi veya tamamen kapatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fark eden bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Quintessence dedi: Oyun içinden physx ayarlarını düşürmeyi veya tamamen kapatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fark eden bir şey olmadı.