A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, ekran kartım Gigabyte GTX 1060 6 GB. Birden çalısması falan durdu, fanları falan dönmüyor. Pek bu işlerden anlayan biri değilim, yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2016
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım Gigabyte GTX 1060 6 GB. Birden çalısması falan durdu, fanları falan dönmüyor. Pek bu işlerden anlayan biri değilim, yardımlarınızı bekliyorum.
batuhansarikap0555 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 379 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2016 #31 GPU'nun %1'i kullansa kasar oyun yazılımsal bir sorun var sistemde bence. batuhansarikap0555 dedi: GPU'nun %1'i kullansa kasar oyun yazılımsal bir sorun var sistemde bence. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış görmüşüm. Artı 0 Eksi
GPU'nun %1'i kullansa kasar oyun yazılımsal bir sorun var sistemde bence. batuhansarikap0555 dedi: GPU'nun %1'i kullansa kasar oyun yazılımsal bir sorun var sistemde bence. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış görmüşüm.
KS KS A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #32 batuhansarikap0555 dedi: GPU'nun %1'i kullansa kasar oyun yazılımsal bir sorun var sistemde bence. Pardon yanlış görmüşüm. Genişletmek için tıkla... Usta çok saçma bir durum ya çok canım sıkılıyor bu işe bu sisteme bu performans hiç olmuyor. Her şey güncel. Artı 0 Eksi
batuhansarikap0555 dedi: GPU'nun %1'i kullansa kasar oyun yazılımsal bir sorun var sistemde bence. Pardon yanlış görmüşüm. Genişletmek için tıkla... Usta çok saçma bir durum ya çok canım sıkılıyor bu işe bu sisteme bu performans hiç olmuyor. Her şey güncel.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ekim 2016 #33 FPS Booster CFG (Updated 08/21/16) (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA Bu cfg'yi kullan. Yine düzelmezse DDU rehberine göre yeşilleri takip et güncel sürücünü indir yükle. Artı 0 Eksi
FPS Booster CFG (Updated 08/21/16) (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA Bu cfg'yi kullan. Yine düzelmezse DDU rehberine göre yeşilleri takip et güncel sürücünü indir yükle.
KS KS A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #34 Murat5038 dedi: FPS Booster CFG (Updated 08/21/16) (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA Bu cfg'yi kullan. Yine düzelmezse DDU rehberine göre yeşilleri takip et güncel sürücünü indir yükle. Genişletmek için tıkla... Deneyip bildireceğim. Murat5038 dedi: FPS Booster CFG (Updated 08/21/16) (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA Bu cfg'yi kullan. Yine düzelmezse DDU rehberine göre yeşilleri takip et güncel sürücünü indir yükle. Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizi uyguladım. Durum bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2016 Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: FPS Booster CFG (Updated 08/21/16) (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA Bu cfg'yi kullan. Yine düzelmezse DDU rehberine göre yeşilleri takip et güncel sürücünü indir yükle. Genişletmek için tıkla... Deneyip bildireceğim. Murat5038 dedi: FPS Booster CFG (Updated 08/21/16) (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA Bu cfg'yi kullan. Yine düzelmezse DDU rehberine göre yeşilleri takip et güncel sürücünü indir yükle. Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizi uyguladım. Durum bu şekilde.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ekim 2016 #35 Doğru yaptıysan bundan fazlasını almazsın. Güncelleme geldikçe oyun ve GPU için yükselebilir. Artı 0 Eksi
KS KS A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2016 #36 Murat5038 dedi: Doğru yaptıysan bundan fazlasını almazsın. Güncelleme geldikçe oyun ve GPU için yükselebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki görüntülerde kart %80 kullanılıyor ve en yüksekte benimki ile arasında çok fazla fark var doğru yaptığıma eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2016 Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Doğru yaptıysan bundan fazlasını almazsın. Güncelleme geldikçe oyun ve GPU için yükselebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki görüntülerde kart %80 kullanılıyor ve en yüksekte benimki ile arasında çok fazla fark var doğru yaptığıma eminim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ekim 2016 #37 FPS seninle aynı düzeyde. Yani sorun yok ve birkaç mesaj önce dedim düşüklük sebeplerini. Artı 0 Eksi