GTX 1060 CS:GO Düşük FPS Sorunu

Noir |

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da FPS sorunu yaşıorumİ başka oyun oynamıyorum. FPS 20 - 80 arası gidip geliyor. Ayarlar 1920x1080 düşük ayarlar. FXAA, MSAA 2x. Sorun nedir? Çözemedim.
Yeni format attım, tüm sürücüler en son sürüm.
Afterburner ile oyun içerisindeki değerleri SS olarak aşağıda belirttim.
Sistem Özellikleri;
  • Anakart : Asus A88XM-A
  • İşlemci : AMD A10 7890K
  • RAM : Corsair 2x4 8 GB 2400 MHz
  • SSD: Kingston 120 GB
  • Ekran Kartı : MSI GTX 1060 Gaming X Plus 6GB
  • Güç Kaynağı : Foem 500w
  • Monitör : AOC24 G2460PF 144Hz 1Ms
  • İşletim Sistemi : Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları yükseltip tekrar deneyin. GPU'ya biraz yük bindirmiş olursunuz. FPS artabilir.

Son düzenleme:
Bu yük olmadan çalışmayan ekran kartları pek olmamış gibi.

Csgo gibi FPS oyunlarda genellikle kalite aranmaz. Yansıma olsun efekt olsun ne kadar az ve yalın olursa o kadar iyi olur ayrıca FPS olarak 60'ın üzerini anlayamazsınıza hiç girmiyorum ki 300'den 150'ye düşünce dahi çok rahat anlaşılıyor.

Şuanda çok yüksek bir darboğaz var. Normalde darboğaz olacaktır ancak bu kadar olması normal değil. Arkaplanda işlemciyi tüketen bir uygulamanın olup olmadığına bir bakınız.
Kontrol ettim arka planda çalışan sadece gaming app after burner uygulamaları var

Ayarları yükseltip tekrar deneyin. GPU'ya biraz yük bindirmiş olursunuz. FPS artabilir.
Akşam deneyeceğim sonucu tekrar belirtirim

Normalde rahat akıcı bir şekilde 140 - 200 arası oynuyordum fakat son zamanlarda bu sıkıntıyı yaşamaya başladım aşırı bir kasma söz konusu

Bende GTX 1060 kullanıyorum işlemcim Ryzen 5 1400. Son zamanlarda CS GO'da bende sıkıntı yaşıyorum FPS droplar oluyor. Anlamadım valla.
Driverlarin güncel olduğundan emin olun birde oyun içi ayarlarınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…