GTX 1060 CS:GO Düşük FPS Sorunu

Noir |

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da FPS sorunu yaşıorumİ başka oyun oynamıyorum. FPS 20 - 80 arası gidip geliyor. Ayarlar 1920x1080 düşük ayarlar. FXAA, MSAA 2x. Sorun nedir? Çözemedim.
Yeni format attım, tüm sürücüler en son sürüm.
Afterburner ile oyun içerisindeki değerleri SS olarak aşağıda belirttim.
Sistem Özellikleri;
  • Anakart : Asus A88XM-A
  • İşlemci : AMD A10 7890K
  • RAM : Corsair 2x4 8 GB 2400 MHz
  • SSD: Kingston 120 GB
  • Ekran Kartı : MSI GTX 1060 Gaming X Plus 6GB
  • Güç Kaynağı : Foem 500w
  • Monitör : AOC24 G2460PF 144Hz 1Ms
  • İşletim Sistemi : Windows 10 Pro
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kullandığınız monitörün en yüksek çözünürlüğünde çalışıyorsa Msaa yada Fxaa gibi şeyleri açmamanızı öneririm. Ekran kartı ve işlemciye ekstra yük bindiren etmenler bunlar.
CS:GO daha çok işlemci kullanan bir oyundur.
Termal macun yenileyin. İşlemci soğutmasında toz birikmiş olabilir. Teknik servise gönderip için temizletebilirsiniz.
Güç seçeneklerinden Yüksek Performans seçeneğini açın.
Windows 10 1709 sürümünü kullanıyorsanız.
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Güç planı oluştur buradan oluşturabilirsiniz.
AMD Chipset sürücüsünü güncelleyin.
AMD AM4 ve TR4 Chipset Sürücüsü
Aşağıdaki konudaki tam ekran iyileştirmelerini uygulayın. Özellikle çoğu oyunda oluşan ani FPS düşmelerini ortadan kaldırıyor.
[Çözüm] Windows 10 Fall Creators Update Oyunlarda ve Tam ekranda sorunlar

Oyun kullandığınız monitörün en yüksek çözünürlüğünde çalışıyorsa Msaa yada Fxaa gibi şeyleri açmamanızı öneririm. Ekran kartı ve işlemciye ekstra yük bindiren etmenler bunlar.
CS:GO daha çok işlemci kullanan bir oyundur.
Termal macun yenileyin. İşlemci soğutmasında toz birikmiş olabilir. Teknik servise gönderip için temizletebilirsiniz.
Güç seçeneklerinden Yüksek Performans seçeneğini açın.
Windows 10 1709 sürümünü kullanıyorsanız.
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Güç planı oluştur buradan oluşturabilirsiniz.
AMD Chipset sürücüsünü güncelleyin.
AMD AM4 ve TR4 Chipset Sürücüsü
Aşağıdaki konudaki tam ekran iyileştirmelerini uygulayın. Özellikle çoğu oyunda oluşan ani FPS düşmelerini ortadan kaldırıyor.
[Çözüm] Windows 10 Fall Creators Update Oyunlarda ve Tam ekranda sorunlar
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ilk verdiğiniz çözüm yolu işime yaradı bu problemi yaşayan arkadaşlar yukarıda yazan çözüm yollarını deneyebilirler. İyi Sosyaller

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı