GTX 1060 CS:GO FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

SEKO2525

Hectopat
Herkese merhaba.
i7 7700K.
1060 6 GB ekran kartı.
24 GB RAM.
240 SSD.
Bu sistemde çatışma esnasında 120 130 FPS'lere kadar düşüş yaşıyorum.
1280X1024 çözünürlük.
Oyun içi ayarlar düşük.
CPU ve GPU sıcaklık değerlerleri normal.
BIOS, Windows uptade, ekran kartı vs bütün sürücüler güncel durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik kartına biraz daha yüklen grafikleri yükselt. Yoksa darboğaz olabiliyor. Darboğaz da FPS sorunu demek.

1080p Yüksek ayarlarda deneyin. Grafikleri, karta göre ayarlayın. Düşük ayar her zaman yüksek FPS demek değildir. Ayrıca, biraz düşüş normal, çatışmada yük biniyor karta.
Yüksek ayarlarıda kullandım değişiklik görmedim fps i sabitleyip denedim çatışma dahi olmasa sürekli iniş çıkışlar yaşıyor.

Merhaba, bu saçmalığı bende yaşadım farklı bir oyunda. Display Driver Uninstaller DDU ile güncel olan Driver'i kaldırdım, 2-3 sürüm eski bir Update indirdim güncelledim sorun ortadan kalktı.

Oyun nereye kurulu? Ayrıca CS:GO'ya yeni gelen güncellemede yeni bir FPS arttırma seçeneği geldi denediniz mi?
sadece SSD kullanıyorum SSD de kurulu oyun ve boş alanım çok. Evet denedim Güncellemeler önceside sonrasıda bu sorunum hep vardı.
Grafik kartına biraz daha yüklen grafikleri yükselt. Yoksa darboğaz olabiliyor. Darboğaz da FPS sorunu demek.
Denedim dostum bi faydasını göremedim
@SEKO2525 monitörünüzün çözünürlüğü kaç?
1920 x 1080 144 hz
Merhaba, bu saçmalığı bende yaşadım farklı bir oyunda. Display Driver Uninstaller DDU ile güncel olan Driver'i kaldırdım, 2-3 sürüm eski bir Update indirdim güncelledim sorun ortadan kalktı.
Çok önceden beri bu sorunum devam ediyor ama bunu deneyebilirim.

Son düzenleme:
Dostum bu sorunu herkes yaşıyor.
Eski sistemim FX6100 ve GTX 970'di ve darboğaz vardı ama CS:GO'da kesinlikle drop yemiyordum. 5 sene oynadım bu oyunu.
Şimdi yeni sistem topladım R5 3600X ve 5700XT var FPS 400'den 200'e düşüyor yarım saniye drop yiyorum tam adama mermi atacak ya da öleceğim drop.
Ya da raunt bitince biri müzik çalıyorsa drop yiyorum.

CS:GO işlemci kullanan bir oyundur eğer düşük FPS alıyorsan arka plan uygulamalarını kapat. Oyunun başlatma seçeneklerini ayarla. Bir sürü şey var yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…