GTX 1060 Cyberpunk 2077 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

276323

Kilopat
RAM
16 GB CL 15
Ekran kartı
GTX 1060 6 GB
İşlemci
İ5 8400
GTX 1060 6 GB karta sahibim. İnternetten baktığımda Low ayarlarda 60 FPS zor görüyordu, deneyen varsa paylaşabilir mi?

Düşük-orta ayarlarda oynatır.

Yani oynatır ama işte baktığınız gibi en düşük ayarlarda ve yer yer 60 FPS'nin altında oynarsınız. FSR 2.0 modu var onu kurarsanız fayda sağlar.

En düşük mü? Med de oynarsın bazı ayarları low a çekerek. Aşırı drop ve fps takılması olmuyor. Fsr desteği de YouTube da bak yapanları izle

Açıkçası ben oyunu oynadığımda optimizasyon problemleri vardı üstüne FSR açmamıştım. Ekran kartı zaten 1650 idi hâlâ öyle. Med ayarlarda 30-40 alıyordum. Şu an durum nasıl bilmiyorum fakat 1060 6GB'nin daha güçlü olduğunu düşünürsek fena olmayan bir deneyim sunacaktır sana.

1080P orta ayarlarda 35-40 FPS alirsiniz. Akici oynatir yani.

Oyunda pek çok saçma ayar var hiçbir işe yaramayan ancak FPS düşüren. Aynı zamanda da görselliği çok arttıran ama çok küçük FPS kayıpları yaratan ayarlarda var. Bu ayarları en doğru şekilde ayarlarsanız (RTX harici) oyundan alabileceğiniz en iyi görüntüyü ayarlarsanız. 35-40 FPS civarında da bir performans alırsınız. Bende de 1060 var ve bu şekilde oyunu bitirdim. Yalnız benim işlemci 6500'dü, oyunun çok kalabalık olduğu yerlerde darboğaz yapıyordu, 8400 ile sorun yaşamazsınız bence ama yine de aklınızda olsun. Sonuçta sıkıntılı bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…