GTX 1060 düşük GPU kullanımı

desperado38600

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, GTX 1060 6 GB işlemcim i5 7600 RAM 8+8 sistem özelliklerim böyle. Şimdi sıkıntım şu LoL oynarken gpum %20 %25 arası işlemcim %50 %60 arası kullanılıyor ve FPS'im normal anlarda 250-260 FPS alıyorum sıkıntı yok. Ama ortalık karıştığında %1 ve %0.1 FPS değerlerim 45'lere kadar düşüyor ve GPU kullanımım hala %20'lerde kalıyor. Benim isteğim GPU ve CPU hangi şartta olursa olsun %100 de çalışsın 400 FPS alayım çatışma anlarında ise %1 %0.1 FPS'lerim 150ye düşsün istiyorum mesela. Bunun bir çözümü yok mu? Hem FPS'im düşüyor hem kendi paramla aldığım makine tam gücüyle çalışmıyor saçmalık gibi geliyor bana.

LoL CPU ağırlıklı bir oyun sorun GPU'da değil.

LoL CPU ağırlıklı bir oyun sorun GPU'da değil.

Farkındayım o zaman işlemcim %100 çalışsın. Niye kendi kafasına göre %50 de çalışıyor. Benim isteğim her ikisi de %100'ünü versin. Bunun için bir program, kod, BIOS ayarı vs yok mu şimdi?

İşlemci GPU gibi %100 çalışınca tam performans verdiği anlamına gelmez.

İşlemci GPU gibi %100 çalışınca tam performans verdiği anlamına gelmez.

O zaman benim sıkıntım işlemci darboğazı mı oluyor?

Anakartım MSI B250M Gaming Pro buna alacağım Max işlemci nedir? Ya da hem işlemci hem anakart mı değişmeliyim?

Belki işlemci ısınma sorununuz vardır onu bir belirleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…