GTX 1060 düşük performans

Avvieess

Hectopat
MSİ GTX 1060 3G
FX 8150 CPU
Corsair Vengeance 1600 MHz 4x2 RAM
M5a78L-MlX3
Sandisk 120 GB SSD

Oyunlarda örneğin League of Legends'da FPS oyunun ilk 15 saniyesinde 270 300 sonra 150 arası dolaşıyor her şey normal FPS'in 150 olmasını önemsemiyorum. Yırtılma olmadığı sürece ancak FPS bazı zamanlarda 30 a sabitleniyor 10 15 saniye sonra eski haline dönüyor LOL'de çok sık olmasa da CS GO'da sürekli oluyor CS GO oynanmayacak halde sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum. Çünkü anakartın maximum desteklediği Watt 95 ancak işlemcinin çektiği Watt
125.
Yardımlarınınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da zaten bu gibi sorunlar sık yaşanıyor ama anakartınıza daha yüksek TDP'li işlmeci takmanız baştan hata, büyük ihtimal işlemci performansı sınırlıyor ve buda size düşük performans olarak geri dönüyor, en kısa sürece anakartınızı değiştirin, tüm sisteme elveda etmeden yapın. GPU-CPU kullanım oaranlarınıda paylaşın.

PSU'nuz nedir? Anakartınız işlemcinizi zaten sınırlıyor. Performans düşüklüğü olacağı bariz belli ve ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…