GTX 1060 ekran kartı bostayken fan açmıyor

Umut.5

Femtopat
Daha fazla  
1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi?

1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi?
Ekran kartında bir yük olmadığı için normal ısınmadan neden fan çalıştırsın ki zaten.

3.program harici bir fan kontrolü hariç 0dB fan özelliği bulunan kartlar hot spot sıcaklığı 55-60 dereceye kadar fan çalıştırmazlar.
Eğer endişe duyuyorsanız MSI afturburner ile fan kontrolü yapabilir veya otomatiğe alabilirsiniz.

Artık ekran kartları akıllı fan özeliği ile geliyor 50-60 dereceye cikmadan fanlar çalışmıyor böylece ne ses ne de ömrünü azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…