Umut.5 Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi?
1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi?
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Umut.5 dedi: 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında bir yük olmadığı için normal ısınmadan neden fan çalıştırsın ki zaten. Artı 0 Eksi
Umut.5 dedi: 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında bir yük olmadığı için normal ısınmadan neden fan çalıştırsın ki zaten.
YaVuZ kUdReT61 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 599 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Umut.5 dedi: 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi? Genişletmek için tıkla... 3.program harici bir fan kontrolü hariç 0dB fan özelliği bulunan kartlar hot spot sıcaklığı 55-60 dereceye kadar fan çalıştırmazlar. Eğer endişe duyuyorsanız MSI afturburner ile fan kontrolü yapabilir veya otomatiğe alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Umut.5 dedi: 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi? Genişletmek için tıkla... 3.program harici bir fan kontrolü hariç 0dB fan özelliği bulunan kartlar hot spot sıcaklığı 55-60 dereceye kadar fan çalıştırmazlar. Eğer endişe duyuyorsanız MSI afturburner ile fan kontrolü yapabilir veya otomatiğe alabilirsiniz.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Ocak 2025 #4 Umut.5 dedi: 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi? Genişletmek için tıkla... Artık ekran kartları akıllı fan özeliği ile geliyor 50-60 dereceye cikmadan fanlar çalışmıyor böylece ne ses ne de ömrünü azaltıyor. Artı 0 Eksi
Umut.5 dedi: 1060 ekran kartim bostayken fan açmıyor. Bütün fanlar çalışıyor işlemci fanı ve kasa fanları. Normal mi dönmemesi? Genişletmek için tıkla... Artık ekran kartları akıllı fan özeliği ile geliyor 50-60 dereceye cikmadan fanlar çalışmıyor böylece ne ses ne de ömrünü azaltıyor.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 Normal. Isınmasını sürece boşta çalışmaz fanlar Artı 0 Eksi