Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #11 takemybreath dedi: Oyunlarının arasında Vulkan desteği olan bir oyun varsa aç dene. Belki de sadece orada öyle görünüyordur. Genişletmek için tıkla... PUBG Valorant ve Fall Guys var bunlardan destekleyen var mıdır acaba. Birde Crack GTA V var söylemeyi unuttum
takemybreath dedi: Oyunlarının arasında Vulkan desteği olan bir oyun varsa aç dene. Belki de sadece orada öyle görünüyordur. Genişletmek için tıkla... PUBG Valorant ve Fall Guys var bunlardan destekleyen var mıdır acaba. Birde Crack GTA V var söylemeyi unuttum
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Şubat 2023 #12 Vulkan desteği var ama AMD kadar iyi değil zaten. Çok takılıncak bir durum yok.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #13 Hououin Kyouma dedi: Vulkan destekleyen oyunlarda deneyin. Aklıma RDR2 geliyor. Genişletmek için tıkla... RDR2'yi alması bir dert indirmesi bir dert crack indirsem de bir 2 gün bilgisayarı çalıştırmam gerekecek. Düşük boyutlu bildiğiniz var mı?
Hououin Kyouma dedi: Vulkan destekleyen oyunlarda deneyin. Aklıma RDR2 geliyor. Genişletmek için tıkla... RDR2'yi alması bir dert indirmesi bir dert crack indirsem de bir 2 gün bilgisayarı çalıştırmam gerekecek. Düşük boyutlu bildiğiniz var mı?
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #15 Shahdee dedi: Vulkan desteği var ama AMD kadar iyi değil zaten. Çok takılıncak bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Fazla bir FPS artışı oluyor mu acaba merak ediyorum denemeyi ama böyle bir sıkıntım var. Testleri mevcut mudur? takemybreath dedi: Eki Görüntüle 1684257 Genişletmek için tıkla... Sizde neden UEFI desteği yok ve nasıl Ray Tracing var.
Shahdee dedi: Vulkan desteği var ama AMD kadar iyi değil zaten. Çok takılıncak bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Fazla bir FPS artışı oluyor mu acaba merak ediyorum denemeyi ama böyle bir sıkıntım var. Testleri mevcut mudur? takemybreath dedi: Eki Görüntüle 1684257 Genişletmek için tıkla... Sizde neden UEFI desteği yok ve nasıl Ray Tracing var.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 27 Şubat 2023 #16 dx11 ile wwzde kasmalar oluyorken vulkan da sorunsuz, kasmadan, herhangi bi gecikme olmadan oynayabiliyorum
dx11 ile wwzde kasmalar oluyorken vulkan da sorunsuz, kasmadan, herhangi bi gecikme olmadan oynayabiliyorum
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Şubat 2023 #17 Taha.dll dedi: Fazla bir FPS artışı oluyor mu acaba merak ediyorum denemeyi ama böyle bir sıkıntım var. Testleri mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Nvidia'da FPS artışı olmaz. DX11 ve DX12 daha iyi FPS verir, özellikle 1000 serisinde.
Taha.dll dedi: Fazla bir FPS artışı oluyor mu acaba merak ediyorum denemeyi ama böyle bir sıkıntım var. Testleri mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Nvidia'da FPS artışı olmaz. DX11 ve DX12 daha iyi FPS verir, özellikle 1000 serisinde.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 27 Şubat 2023 #18 Taha.dll dedi: Sizde neden UEFI desteği yok ve nasıl Ray Tracing var. Genişletmek için tıkla... onu ben de bilmiyom
Taha.dll dedi: Sizde neden UEFI desteği yok ve nasıl Ray Tracing var. Genişletmek için tıkla... onu ben de bilmiyom
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #19 takemybreath dedi: DX11 ile wwzde kasmalar oluyorken Vulkan da sorunsuz, kasmadan, herhangi bir gecikme olmadan oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... GTA V de Vulkan desteği var mı acaba bir bilginiz var mı?
takemybreath dedi: DX11 ile wwzde kasmalar oluyorken Vulkan da sorunsuz, kasmadan, herhangi bir gecikme olmadan oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... GTA V de Vulkan desteği var mı acaba bir bilginiz var mı?
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 27 Şubat 2023 #20 o oyunun kendisinde yok ama mod ile falan fsr ve vulkan sanırım mevcut