GTX 1060 ekran kartına çift monitör bağlamak

Furkaney

Hectopat
ASUS Dual GTX 1060 3 GB ekran kartına Samsung 60Hz 23.5 inç ve ASUS 18.5 inç 60 Hz monitör takarsam herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci nedir? RAM kaç GB? Ekran kartınızdan yola çıkarak acayip sorun olacağını düşünmüyorum. Oynadığınız oyunlara göre en fazla 10 FPS olacak şekilde FPS kaybınız olur.

ASUS Dual GTX 1060 3 GB ekran kartına Samsung 60Hz 23.5 inç ve ASUS 18.5 inç 60 Hz monitör takarsam herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?

Kartınızda 2 HDMI 1 Display Port bir de DVI olması lazım monitörlerdeki çıkışlar uygunsa sıkıntı olmaz tahminen uygundur.

Bağla bir sorun olmaz çift monitör çok işine yarar. Ben yanına 720p küçük bir monitör taktım bir sorun olmadı.

İşlemci nedir? RAM kaç GB? Ekran kartınızdan yola çıkarak acayip sorun olacağını düşünmüyorum. Oynadığınız oyunlara göre en fazla 10 FPS olacak şekilde FPS kaybınız olur.

AMD Ryzen 3 2200G AMD Wraith Prism ile kullanılıyor(sonradan upgrade etmeyi düşünüyorum)
8x2 RAM
Oynadığım oyunlarda CS Valorant tarzı arkadaşlarla oynuyorum pek de ben görsel kaliteye önem vermeyen birisiyim hepsi Low'da oynuyorum zaten

4 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde 1080p ve 900p monitörlerimi birlikte kullandım 1060 grafik kartımla. Fps düşüşü de olmadı.

2 monitör bağlıyken ekran kartının bellek frekansı maksimumda çalışma ihtimali var. O sorunu yaşamazsan bir sıkıntı olmaz. O sorunu yaşasan bile eninde sonunda çözülüyor. Çözemezsen ekran kartı boşta +15derece çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…