onun yerine ne önerirsinizAlmayı planladığınız A320, AM4 bir soket. Ayrıca 2200TL çok pahalı ona.
Benim için şart açıkcası 2. ele pek güvenemiyorum2. ele yönelirsen gayet iyi şeyler alabilirsin. Sıfır olması şart mı?
Ekran kartım 2. el, işlemcim 2. el. Keşke anakartı ve Rami de 2. el alsaydım diyorum. En azından daha fazla para harcamazdım. Temizini bulduğun zaman 2. el cidden bir nimet oluyor. Hem daha ucuz, hem de temiz.onun yerine ne önerirsiniz
Benim için şart açıkcası 2. ele pek güvenemiyorum
a320 pro ya geçis yapmayın m2 destegi gibi seylerden mahrum kalıyorsunuz. am4 te 5600 ustu olu yatırım altıda mantıklı degilGTX 1060 ekran kartı.
ECS marka H61H2-MW anakart.
12 GB 798.1 MHz RAM (CPU-Z) sonuçlarına göre.
Intel Core i5 3340 işlemcim var.
Anakartımı MSI A320M-A Pro modeliyle değiştireceğim.
Hem anakartıma uyumlu hem de ekran kartıma uyumlu bir işlemci önerir misiniz?
Not-RAM'lerin kötü olduğunun farkındayım onu da değiştireceğim.
Almak istediğiniz i5 9400F'te kötü sayılır.onun yerine ne önerirsiniz
A320 Pro'ya geçis yapmayın M.2 destegi gibi seylerden mahrum kalıyorsunuz. AM4'te 5600 ustu olu yatırım altıda mantıklı degil
B chipset alırım OC yaparım diyorsan 200 TL farkla ashrock a bakılabilirGigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.084,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.077,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şu an kullandığım ram ddr3 değiştirmeyi düşünüyorum fakat şuan değil bi sıkıntı çıkarırmıAlmak istediğiniz i5 9400F'te kötü sayılır.
En iyisi tabiki Ryzen işlemciler. Sıfır olarak 5600 en mantıklı ve ucuz olan, 2.ele güvenseydiniz 1500'e Ryzen 5 3600 almanızı tavsiye ederdim ama sıfır fiyatı 5600 ile yakın ve aralarında uçurum var.
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Anakart olarak en ucuz sizin MSI'ın Amazon linki var.
Ama aldıktan sonra BIOS Update yapmanız lazım işlemci için ve M2 SSD girişi yok.
Bunları karşılayan en ucuz ise bu.
Gigabyte A520M K V2 1.0 DDR4 AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci ile fan gelmiyor bu arada, oyüzden bi de şunu alın.
Umarım RAM'iniz vardır DDR4.
OC hız aşırtma demektir. Fabrikasyon gelen hızı arttırır.OC yani overclock faydaları nelerdir? Yapınca neler değişir
şu an kullandığım ram ddr3 değiştirmeyi düşünüyorum fakat şuan değil bi sıkıntı çıkarırmı
OC hız aşırtma demektir. Fabrikasyon gelen hızı arttırır.
DDR3 bellekleri DDR4 soketlerde kullanamazsın. Sıkıntı çıkarır.
değistirmen gereken parçalar ram islemci anakartOC yani overclock faydaları nelerdir? Yapınca neler değişir
şu an kullandığım ram ddr3 değiştirmeyi düşünüyorum fakat şuan değil bi sıkıntı çıkarırmı
OC hız aşırtma demektir. Fabrikasyon gelen hızı arttırır.
DDR3 bellekleri DDR4 soketlerde kullanamazsın. Sıkıntı çıkarır.
Olur. Kullanan kişiler bir sıkıntısını görmemiş. Ekstra olarak kit Ram al. 8+8 varsa o şekilde kullan.Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz CL16 KF432C16BB/16 DDR4 Ram
şuanda 1100₺ civarı bu sisteme yeterli olurmu
Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz CL16 KF432C16BB/16 DDR4 RAM
şu anda 1100₺ civarı bu sisteme yeterli olur mu