Kasa fanı takılmış GTX 1060 3GB alınır mı?
Ekran kartı 12W kasa fanıyla soğutuluyor. Oyunlarda vs ısınma sorunu olmadığını belirtti satıcı. Fiyatı normalinin neredeyse yarı fiyatı. Dediği gibi ısınmıyorsa alınır mı, alınmazsa neden alınmaz? RX550 sipariş etmiştim 670 liraya, aradaki 330 liraya değer mi bu kart? Sorularım bunlar.
Bu konudaki ekran kartını aldım fakat fanı 90mm ve 12V'de çok ses yapıyor. Ben de kasamda olan 120Mm'lik fanlardan taktım. Bu sefer de sıcaklığı yükseldi. 77 derece çok bir şey değil ama benim 70 üstüne fobim var. Şimdi Akasa "Viper" 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Fan (AK-FN059) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Bu fanı alıp takmak istiyorum. Yalnız bunun girişi ilk fotoda olduğu gibi 4 pinli ve ekran katının fan girişine büyük geliyor. Yarın kapalı her yer bilgisayarcıya gidip araştıracağım bu 4 pin olan ekran kartına uyan bir kablo işimi görür diye düşünüyorum.
Kablolarını ayırıp Viper'e takarım diye düşünüyorum. Şimdi bu GTX 1060 ekran kartındaki 4 pin fan girişi ile eski bir kart örneğin RX570 4 pin fan girişi birbirine uyar mı uyarsa aynı işi görür mü? Ayrıca şunu yapabilirsin diyebileceğiniz bir öneriniz var mı?
Kasa fanının (varsa link atarsanız sevinirim) ekran kartına uyumlu girişli olanları var mı? Kendi fanlarını alsam vidaları takılacak bloğu olmadığı için çok etkili olacağını sanmıyorum.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.

Dosya Ekleri
Son düzenleme: