GTX 1060 eski monitörde çalışır mı?

Mordecai ama

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartı alıyorum. 2450 GTX1060 3 GB ama monitörüm bayağı eski. Yani şu Samsung LED monitörlerden. Acaba çalışır mı PC? Ekran falan gelir mi? Daha sonra monitör alacağım :D

Fps'e etkisi olur mu?
Olur. Darboğazdan dolayı yük ekran kartından çok işlemciye biner ve tam verim alamazsın. Ben de RX 6600 olmasına rağmen bazı oyunları kasarak oynuyorum. İmkan varsa bir monitör almalısın öbür türlü idarelik kullanacaksan kullan.

AERO ITX GTX 1060 3GB kullanıyorum ve eski monitörüme görüntü geliyor, senin monitöre de gelir büyük ihtimalle. 😀
İçim rahatladı oh :d
Ben 2007 model monitörde RX 6600 kullanıyorum. Ama senin dediğin tüplü monitörse uyacağını sanmam. Bu arada monitörün 480p veya 720p olacağından darboğaz yaşayacaksın.
720 p olsa gerek
Ben 2007 model monitörde RX 6600 kullanıyorum. Ama senin dediğin tüplü monitörse uyacağını sanmam. Bu arada monitörün 480p veya 720p olacağından darboğaz yaşayacaksın.
720 p olsa gerek
720 p olsa gerek
Olur. Darboğazdan dolayı yük ekran kartından çok işlemciye biner ve tam verim alamazsın. Ben de RX 6600 olmasına rağmen bazı oyunları kasarak oynuyorum. İmkan varsa bir monitör almalısın öbür türlü idarelik kullanacaksan kullan.
Çok sıkıntı olur mu 1 2 ay kullanmak zorundayım öyle
720 p olsa gerek
Çok sıkıntı olur mu 1 2 ay kullanmak zorundayım öyle
Hocam oynayacağın oyuna göre değişir :D
LoL Sid of cilization oynarım MC oynarım :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı