Mordecai ama
Hectopat
Arkadaşlar ekran kartı alıyorum. 2450 GTX1060 3 GB ama monitörüm bayağı eski. Yani şu Samsung LED monitörlerden. Acaba çalışır mı PC? Ekran falan gelir mi? Daha sonra monitör alacağım 
Fps'e etkisi olur mu?Ben 2007 model monitörde RX 6600 kullanıyorum. Ama senin dediğin tüplü monitörse uyacağını sanmam. Bu arada monitörün 480p veya 720p olacağından darboğaz yaşayacaksın.
FPS'e etkisi olur mu?
Olur. Darboğazdan dolayı yük ekran kartından çok işlemciye biner ve tam verim alamazsın. Ben de RX 6600 olmasına rağmen bazı oyunları kasarak oynuyorum. İmkan varsa bir monitör almalısın öbür türlü idarelik kullanacaksan kullan.Fps'e etkisi olur mu?
Peki hocam fps droplara neden olur mu?Evet Hz (Hertz) değeri düşük olduğu için FPS düşük olur.
Peki hocam FPS droplara neden olur mu?
İçim rahatladı oh :dAERO ITX GTX 1060 3GB kullanıyorum ve eski monitörüme görüntü geliyor, senin monitöre de gelir büyük ihtimalle.![]()
720 p olsa gerekBen 2007 model monitörde RX 6600 kullanıyorum. Ama senin dediğin tüplü monitörse uyacağını sanmam. Bu arada monitörün 480p veya 720p olacağından darboğaz yaşayacaksın.
720 p olsa gerekBen 2007 model monitörde RX 6600 kullanıyorum. Ama senin dediğin tüplü monitörse uyacağını sanmam. Bu arada monitörün 480p veya 720p olacağından darboğaz yaşayacaksın.
Çok sıkıntı olur mu 1 2 ay kullanmak zorundayım öyleOlur. Darboğazdan dolayı yük ekran kartından çok işlemciye biner ve tam verim alamazsın. Ben de RX 6600 olmasına rağmen bazı oyunları kasarak oynuyorum. İmkan varsa bir monitör almalısın öbür türlü idarelik kullanacaksan kullan.
Çok sıkıntı olur mu 1 2 ay kullanmak zorundayım öyleOlur. Darboğazdan dolayı yük ekran kartından çok işlemciye biner ve tam verim alamazsın. Ben de RX 6600 olmasına rağmen bazı oyunları kasarak oynuyorum. İmkan varsa bir monitör almalısın öbür türlü idarelik kullanacaksan kullan.
LoL Sid of cilization oynarım MC oynarım :dHocam oynayacağın oyuna göre değişir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.