GTX 1060 fazla ısınan bir kart mı?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar, Bir kaç testte gördüm. Hep 78 79 80 derecelerde geziyor. GTX 1060 Gerçekten fazla ısınan bir kart mı?

Hangi marka, model?

Hocam, modeli de önemli. Her kartın soğutucu yapısı aynı değil. Genelde çok ısınan bir model değil.

Tamamdır hocam. Zaten oyunlar FurMark testi gibi zorlamaz. Dual serisi çift fanlı modeller için başlangıç seviyesi diyebiliriz. Yine de çok ısınan da diyemeyiz. Kasanın yapısı bile etkiler.

Kartım ASUS Dual sanırım.
ASUS Dual OC GTX 1060 6GB kullanıcısıyım, 4.8 W/mK iletkenlik katsayısına sahip GD900 ile %99 yükte kendi yaptığım manuel OC ile beraber ortalama en fazla 76-77 derece elde ediyorum şu an, @Yener K. hocamın da belirttiği gibi çift fanlı bir model için giriş seviyesi kalıyor biraz, tabii daha da düşük sıcaklıklar elde edilmek isteniyorsa iletkenlik katsayısı daha yüksek premium kalite bir termal macun sıcaklıkları daha da düşük tutma noktasında illa ki etkili olacağı gibi kasanın yapısı, hava akışı vs de önemli bir unsur.

E 76 77 fazla değil mi?

Kankacım benim GTX 1650 ekran kartına dokunuyorum sanki yumurta pişmiş diyorum bu ne, bence seninki daha fazla ısınır ve oyuna göre değişiklik gösterebilir. Cyberpunk 2077 bundan duman çıkar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…