Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #11 Bigby WoIf dedi: Hee oyunu oynatır ama kaliteli görüntü alamazsın her oyunda. Belki 1080p oynayamazsın ama yine de oynatır. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyem hocam ben zaten PvP'ciyim görüntü pek umurumda degil öyle diyem Achlyis dedi: 1060 günümüz oyunları en dip ayarlarda oynatabilir, 3 GB versiyonunu bilmiyorum ama 6 GB versiyonu her oyunu oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Cevapınız için sağ olun hocam Achlyis dedi: 1060 günümüz oyunları en dip ayarlarda oynatabilir, 3 GB versiyonunu bilmiyorum ama 6 GB versiyonu her oyunu oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Cevapınız için sağ olun hocam Narcos0 dedi: Oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... Drop yer miyim acaba Yaızzz dedi: Hocam orta ayarlarda 60 70 FPS oynarsınız ama sunucudan sunucuya değişir. Genişletmek için tıkla... 60 70 zaten iyi benim merak ettigim drop sorunu olur mu? kopkeliekmek dedi: i3 8350K, i3 10100F ve neredeyse i5 10400F ile aynı güce sahip bir işlemci. Hem GPU hem de CPU tarafında kesinlikle sorun yaşamaz günümüz standartlarında bir bilgisayara sahip. Oyunu yüksek ayarlarda kasmadan dropsuz kesinlikle oynar. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam cevapınız için
Bigby WoIf dedi: Hee oyunu oynatır ama kaliteli görüntü alamazsın her oyunda. Belki 1080p oynayamazsın ama yine de oynatır. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyem hocam ben zaten PvP'ciyim görüntü pek umurumda degil öyle diyem Achlyis dedi: 1060 günümüz oyunları en dip ayarlarda oynatabilir, 3 GB versiyonunu bilmiyorum ama 6 GB versiyonu her oyunu oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Cevapınız için sağ olun hocam Achlyis dedi: 1060 günümüz oyunları en dip ayarlarda oynatabilir, 3 GB versiyonunu bilmiyorum ama 6 GB versiyonu her oyunu oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Cevapınız için sağ olun hocam Narcos0 dedi: Oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... Drop yer miyim acaba Yaızzz dedi: Hocam orta ayarlarda 60 70 FPS oynarsınız ama sunucudan sunucuya değişir. Genişletmek için tıkla... 60 70 zaten iyi benim merak ettigim drop sorunu olur mu? kopkeliekmek dedi: i3 8350K, i3 10100F ve neredeyse i5 10400F ile aynı güce sahip bir işlemci. Hem GPU hem de CPU tarafında kesinlikle sorun yaşamaz günümüz standartlarında bir bilgisayara sahip. Oyunu yüksek ayarlarda kasmadan dropsuz kesinlikle oynar. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam cevapınız için
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2023 #12 Curry dedi: Şöyle diyem hocam ben zaten PvP'ciyim görüntü pek umurumda degil öyle diyem. Cevapınız için sağ olun hocam. Cevapınız için sağ olun hocam. Drop yer miyim acaba. 60 70 zaten iyi benim merak ettigim drop sorunu olur mu? Çok sağ olun hocam cevapınız için. Genişletmek için tıkla... Hocam drop olma olasılığı var drop olursa şaşırmayın.
Curry dedi: Şöyle diyem hocam ben zaten PvP'ciyim görüntü pek umurumda degil öyle diyem. Cevapınız için sağ olun hocam. Cevapınız için sağ olun hocam. Drop yer miyim acaba. 60 70 zaten iyi benim merak ettigim drop sorunu olur mu? Çok sağ olun hocam cevapınız için. Genişletmek için tıkla... Hocam drop olma olasılığı var drop olursa şaşırmayın.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.893 Çözümler 31 8 Haziran 2023 #13 Yaızzz dedi: Hocam drop olma olasılığı var drop olursa şaşırmayın. Genişletmek için tıkla... katılmıyorum
Yaızzz dedi: Hocam drop olma olasılığı var drop olursa şaşırmayın. Genişletmek için tıkla... katılmıyorum