Sizce hangisini almalıyım ?

• Özel Tasarım

Oy: 38 95,0%
  • Founders Edition

Oy: 2 5,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
1080 için de değmez. Sıvı soğutma merakı varsa Sea Hawk X var. EVGA Hybrid vardı bir de.

Biri gtx 1070 mi dedi Elimde Asus'a ait gtx 1070 turbo ekran kartı var. 2.ayı dolmadı bile. satmak istiyorum almayı düşünen varsa uygunn fiyata vereceğim. Garantilidir.

Burada kimse 1070 demedi yalnız. O 1070 de alınmaz. Referans tasarımdan farkı yok. Siz niye aldınız ki? O kadar özel tasarım varken.

Referans tasarımı bile daha iyi gibi. Blower fan kullanılıyor ama yan taraf tamamen kapatılıyor. Blower fanın mantığına ters bir tasarım. Bir de arka plaka yok bu kartta. Asus neden böyle bir tasarım yaptı anlamıyorum. Sıcaklık değerlerini çok merak ediyorum bu kadar düşük TDP değerine sahip kartın.

Founders edition tek fanlı çok ısınır GPU ömrü uzun olmaz ama özel tasarım 2 fanlı alırsanız ki özel tasarımlarda saat hızı arttırılıyor hatta bazen vram falan kesinlikle özel tasarım tavsiye ederim

Buna bir bakın : ASUS GeForce GTX1060 GDDR5 3GB 192Bit NVIDIA Dual DX12 Ekran Kartı

Şuan vatanda yok ama başla yerlerde daha ucuzunu ve OC edition olanları bulabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…